Hvem er jeg?

Hele mit liv har jeg gang på gang undret mig over, at folk siger ét og gør noget andet - af og til også jeg selv, øv! Det var nok baggrunden for, at jeg tog en pædagogisk uddannelse og derpå i 40 år med stor begejstring underviste unge mennesker, mens jeg nød deres umiddelbarhed og friske syn på livet. De mange års tætte omgang med de unge var en stadig udfordring til at følge med og udvikle forskellige sider af min karakter. Det er bestemt mine mange årgange af elever, som jeg kan takke for, at tålmodigheden efterhånden indfandt sig - selv hos mig hidsigprop.
 
Tiden og mine erfaringer har langsomt omdannet en engageret, dristig og utålmodig Skyttepige til en moden og forholdvis afdæmpet kvinde. Hovedvægten i mit liv, bortset fra mine to dejlige unger og nu også svigerbørn, børnebørn og et oldebarn, har siden 1986 flyttet sig fra fransk og idræt til en fordybelse i det indre landskab. I begyndelsen var det mit eget indre, det gjaldt, og siden - med langt rigere udbytte - andres. Jeg var så heldig i 70'erne at blive uddannet til studievejleder. Det var vidunderligt nu både at have tilladelsen og værktøjerne til at komme ganske tæt på eleverne for efter bedste evne at afhjælpe nogle af deres problemer.
 
Samtidigt indfangedes jeg af flere alternative grene: grafologi, transaktionsanalyse, håndlæsning, og i 1986 mødte jeg en professionel astrolog. Da havde jeg allerede i nogen tid selv studeret "stjernesproget". Dejlige Kirsten Engström blev min første astrologilærer; i 2 år arbejdede vi sammen; siden hen fortsatte jeg alene. Fra august 1988 modtog jeg klienter herhjemme. De blev den tredje store gevinst i mit liv: jeg får mindst lige så meget fra jer, som I får med hjem fra mig.
 
Fra 1992 til 2001 arbejdede jeg med stor glæde og udbytte som underviser og studievejleder på Karl Aage Jensens Skandinavisk Astrologi Skole i Valby. I 1997 tog jeg diplomuddannelse som Clairvoyant rådgiver hos den forlængst afdøde Gjertrud Berlon. I foråret 2001 uddannede jeg mig til Reiki Healer, og for tiden fortsætter jeg med Tarot. Jeg er og bliver evighedsstuderende. Nu udvider jeg siden 2010 min astrologiske viden med esoterisk og hierarkisk, dvs. sjælelig astrologi via kurser hos Claus Houlbergs Astrologisk akademi.
Leena Wåle | Holmevej 83, Brandelev, 4700 Næstved - Danmark | Tlf.: +45 61 46 50 82 | astroclaris@gmail.com