Brevkasse

Du kender det ud og ind: tankerne myldrer gennem din hjerne, men du kommer ikke frem til et klart svar. Måske er du en smule nærtagende eller stoler ikke ganske på, at familie og venner vil kunne forstå, endsige hjælpe dig ud af dit dilemma.
 
I så fald kan du skrive til mig, der har 33 års erfaring som professionel astrolog og har tavshedspligt. Beskriv din situation, helst med detaljer som: er du i parforhold, har du børn, er du i arbejde, hvordan bor du, hvordan kører økonomien, eller hvor blev den seksuelle lyst af?
 
1. Du går bare ind på den sidste side yderst til højre blandt fanebladene, kaldet "Kontakt" og udfylder skemaet, tryk på "Send", og så får jeg mailen ganske kort efter. For at komplettere min opfattelse af dig, så vær rar at beskrive din aktuelle situation efter bedste evne, helst med din personlige oplevelse midt i den!
 
2. Jeg har brug for at vide din fødselsdato, -måned, -år og tidspunktet på døgnet (helst inden for 15 minutter) & fødselsbyen - samt den by, du skriver fra. Vær rar desuden at angive, HVOR/HVEM du har fødselstidspunktet fra: nøjagtighed er vigtigt!
 
3. Denne service er fuldstændig GRATIS, så vær overbærende med mig, hvis det skulle vare nogle dage med svaret. Jeg arbejder også ofte med oversættelse af bøger og korrekturlæsning af samme.
 
4. Husk at opgive din mail-adresse, for ellers kan jeg ikke svare dig direkte eller få yderligere oplysninger, hvis jeg får brug for det.
 
Her kommer de seneste svar anført i kronologisk rækkefølge:
 
Mail læst 14/8 2018 kl. 06:44:30
Emne: Graviditet? (lige knapt 39 år)

Jeg ved ikke, om du svarer på spørgsmål om graviditet. Min mand og jeg har ikke børn sammen. Jeg har børn; det har min mand ikke. Vi har været gift i 3 år og har forsøgt uden held i de 3 år. Hans sæd er normal, men af lettere nedsat kvalitet. Jeg har kun én æggeleder. Vi har forsøgt med hjælp, og vi har ikke flere forsøg nu. Jeg har drømt, at jeg fik en datter; men ser du miraklet sker?

Venlig hilsen Jomfrukvinden

Kære Jomfrukvinde,

Allerede mit første blik på dit FØDSELSHOROSKOP fortalte mig om dine vanskeligheder med at få børn. Når astrologen skal bedømme dine chancer for at avle barn/børn, analyserer man 3 faktorer:
 
1) hvor godt eller skidt planetherskeren over dit 1. hus (beskriver din krop og fysiske form bl.a.),
 
2) og herskeren over 7. huset (= din partners krop og fysiske form)
 
3) & herskeren over 5. huset (leg, sjov, sex og børn). Hvor godt har disse 3 det, og hvor godt eller dårligt spiller de sammen? “Samspil” og harmoni er mindst lige så vigtigt for børneproduktion som i musikken.

Du repræsenteres hér af SOLEN, der har det fint-fint i sit eget tegn Løven. Det bør bemærkes, at han befinder sig i det 12. hus, der bl.a. taler om skjulte steder som klostre, refugier og fængsler, men tillige om dine muligvis ikke synderligt bevidste ønsker og drømme - i dette tilfælde sikkert børn.
 
Desuden vises du af MÅNEN, som altid beskriver kvinder/mødre, og hun står halvskidt i Jomfruens tegn; du er muligvis lige lovligt selvkritisk? Da du er født på en NYMÅNE, er det lidt sært, at SOLEN ganske vist stadig er i Løven, mens MÅNEN er ilet forbi ham ind i Jomfruen… ikke helt skidt, men heller ikke helt godt.

Din partner vises kun af én planet, (idet SOLEN jo allerede repræsenterer dig,) nemlig af SATURN. Han fortæller egentlig bare om tiden, som mange af os nuomstunder frygter næsten mere end noget andet. Men derudover også om alder(dom), sygdom og gebrækkeligheder. Og han kaldtes i oldtiden “børneæderen”, fordi han afskyr børn og barnlige sjæle (dem, du jo elsker) og i den græske mytologi åd han faktisk sit eget barn.
Han kan enten være for gammel, eller - som du selv skriver - han har nedsat sædkvalitet. Se, dét er jo et dårligt varsel, må man sige.
 
Dine børn vises af planeten JUPITER, den store, velvillige og lidt naive kæmpeplanet, der hér befinder sig ganske udmærket i Løvens tegn; men han står i spænding til den uheldsspredende URANUS, der bl.a. ofte indikerer færdselsulykker, skilsmisser og - beklageligvis - aborter.
Her har vi altså et dobbelt fingerpeg om, at alene det at blive gravid kan volde problemer.

Hvilket budskab kommer så SPØRGSMÅLSHOROSKOPET med? Hér repræsenteres du igen af SOLEN, der også denne gang står i Løven, som desværre i øjebliksastrologien regnes for et ufrugtbart tegn. (Ja, du har sikkert både set og hørt om, hvor dårlig og udtørret en høst 2018 har fået på grund af den megen sol?!)
 
Hvad værre er: MÅNEN befinder sig også denne gang i det lige så ufrugtbare Jomfruens tegn, hvilket jo blot bestyrker dit fødselshoroskops uheldsvangre udsagn.
Værst er det, at samme MÅNE netop på denne dag står i denne allersidste grad af tegnet, og netop dén situation gælder der en helt speciel regel for. Vi astrologer kalder det, at MÅNEN GÅR I TOMGANG, fordi hun ikke kan nå at danne nye forbindelser til en af de øvrige planeter, inden hun skifter tegn. Lad mig uddybe emnet for dig:

Du har nok bemærket, at jeg altid anfører det tidspunkt, på hvilket jeg har læst og forstået spørgemailen, for det er det tidspunkt, som jeg opstiller spørgsmåls-horoskopet for. Og det kan være 10 minutter, efter at spørgeren har sendt mailen, eller næste dags morgen/formiddag afhængigt af, hvor meget jeg har at gøre før dagens “arbejde”. Således bliver det et samspil af “tilfældigheder”, der afgør, hvornår mailen læses - og således er det hverken dig eller mig, der bevidst bestemmer, hvor Månen befinder sig, når jeg læser din mail.

Når jeg skriver, at SPØRGSMÅLSHOROSKOPET ikke tillader mig at svare dig, er det, fordi vi igen har en MÅNE, der går i tomgang.  Månen bevæger sig 11-14 grader i døgnet, og da hvert tegn dækker 30 grader, siger det sig selv, at fænomenet optræder hver 2./3. dag, så det er der intet unormalt i
Jeg repeterer lige, hvad mine gode kolleger Louise Kirsebom & Johan Hjelmborg skriver herom i deres bog “Øjeblikshoroskopet”:

“Under sin vandring gennem hvert tegn danner Månen en række aspekter (planetforbindelser), der fortæller om udviklingsforløbet for den pågældende klient eller selve spørgsmålet, hvis et sådant er stillet. (…) 
Men efter at sidste hovedaspekt er blevet dannet, og før den går ind i det næste tegn, befinder Månen sig i en slags tomrum - den “går i tomgang”. Dette er en af de klassiske tydnings-indskrænknings-konditioner, ifølge hvilken astrologen bør være forsigtig, og traditionen leverer denne tydning: “der sker intet” - hvilket dog skal tages med et vist forbehold.

Som altid, når en planet er ved at skifte tegn, må man regne med, at forudsætningerne for dens virke kommer til at ændres. Det er derfor ikke muligt ud fra de givne omstændigheder at levere et klart eller entydigt svar. 
Traditionen siger, at en Måne i tomgang trøster den bekymrede og slår koldt vand i blodet på den håbefulde, for hverken det, som man frygter eller håber, kommer til at ske.”

Din partner vises igen af SATURN, der befinder sig udmærket i sit eget tegn Stenbukken, hvor han har selskab af de to andre “ulykkesfugle”: MARS & PLUTO. Heldigvis befinder disse 3 slyngler sig IKKE i det 5. hus (børnehuset), men i det 6., der bl.a. beretter om din fysiske tilstand/dit helbred. Eller, hvilket jeg faktisk er lige ved at tro: det viser din partners ubevidste modstand mod at sætte børn i verden; eller snarere hans frygt for IKKE at være i stand til det.

Det meget ønskede barn vises igen af Skyttens tegn og dettes planethersker JUPITER, der for tiden går gennem Skorpionens tegn, hvor han har forringet værdighed, altså livskraft.

Ja, det er næppe det svar, du gerne havde set, beklager. Trods alt sender jeg dig mange kærlige tanker og de mest forhåbningsfulde ønsker for en positiv fremtid.
Leena
 
Mail læst 14/8 2018 kl. 11:29:50
Emne: Kærlighed? (52 år)

Kære Leena. Jeg står i en meget forvirret og frustrerende situation. Jeg har kendt min datters far i 18 år og været i forhold med ham i næsten 16 år. Det er nu to et halvt år siden, vi stoppede vores samliv. Vi har siden bruddet været intime sammen, hygget os med vores datter med spisning, caféture og været på ferie sammen. Jeg selsker ham stadig og føler, at han også har følelser for mig, men samtidigt virker han bare så bange for at miste sig selv, ved at indrømme det over for mig. Han hjælper mig, når der er behov for det. Han afviser mig aldrig, når jeg inviterer ham, og når vi er sammen, griner vi og taler om alt.

Jeg ønsker, vi skal være sammen igen, men de ting nævner han ikke. Vi havde et voldsomt brud, hvor jeg smed ham ud. Det har jeg fortrudt lige siden. Jeg har datet to andre; men det gik ikke, da jeg må erkende, at jeg stadig elsker min ex. Der har selvfølgelig været op- og nedture i vores lange samliv; men vi har altid fundet hinanden igen. Jeg ønsker, at vi finder sammen igen, for jeg kan mærke ham og tror, at han er bange for sine følelser. Men det er hårdt og svært, når jeg også føler, at vi står i stampe.

Hilsen Tvillingekvinden

Kære Tvillingekvinde,

Vi begynder med et kig på dit FØDSELSHOROSKOP for at se, om det kan belyse dine kvaler med kærlighedslivet. Du véd sikkert selv, at du har SOLEN stående i Tvillingernes snakkesalige tegn, men pga. den yderst upræcise tidsangivelse, jeg fik, kan jeg ikke afgøre, hvordan dine huse ligger. Derfor kan jeg kun beskrive dine energier, men ikke, hvordan du bruger dem. HUSENE betegner livsområder som f.eks.: 1. hus = dit ydre, din krop); 2. hus = egne værdi(norm)er; 3. hus = søskende, naboer, folkeskole); 4. hus = dine rødder, familie, din bopæl; 5. hus = sjov, sex, børn; 6. hus = daglige rutiner, fysisk helbred; 7. hus = partner, åbenlyse fjender; 8. hus = andres værdier, skat, banker, forsikringer; 9. hus = længere uddannelser, tro, filosofi; 10. hus = karriere, ambitioner, regeringen; 11. hus = venner, interessegrupper, forhåbninger; 12. hus = psykisk helbred, indre liv.

Nå, du kalder jeres nuværende relation for et “stoppet samliv”; men lige derefter fortæller du om al den tid, I stadigvæk tilbringer sammen - også med jeres fælles datter. Ja, I tager sågar på ferie sammen, hele din lille familie. Det ville jeg kalde et on-and-off forhold, der tydeligvis passer ganske glimrende i din ex’s kram, men langt fra tilfredsstiller dig som kvinde og menneske.

For du er jo en varm og givende kvinde, der gerne deler ud af dit overskud og dine meninger, og du er unægteligt en rigtig hønemor, der passer godt på “dine kyllinger”, dvs. din datter. Inderst inde drømmer du om en varm, lidenskabelig mand, fuld af følelser - ligesom du selv er. Desværre passer din ex-mand præcis til denne din indre drøm, for han vover simpelthen ikke at binde sig til en så psykisk stærk kvinde som dig… jo, han vil gerne nyde samværet, nærheden og seksualiteten. Men ANSVARET for at holde et parforhold i live, dét hverken kan eller ønsker han. Du beskriver ham jo selv ganske udmærket i din mail.

Hvilket budskab kommer så SPØRGSMÅLSHOROSKOPET med? Hér repræsenteres du af MÅNEN, der har det nogenlunde i Vægtens harmonisøgende tegn, ganske nær VENUS, som er den anden planet visende dig. Disse to planeter vil mødes ganske snart, helt konkret om 4 3/4 grad, og det antyder, at du kunne gå hen og forelske dig igen - men sandsynligvis (og forhåbentlig) i en helt anden mand. Sandsynligvis om 4 3/4 måned.

Din eks-mand vises også hér af MARS, der står ophøjet i Stenbukken, men desværre ret tæt på Underverdenens konge PLUTO. De to tilsammen afviser på det bestemteste enhver ansvarsfuld nærkontakt, navnlig da fordi SATURN (der hersker over dette tegn og dermed over de to førstnævnte) lige så kontant afviser dine kærlige følelser som en forpligtelse. Han danner nemlig en spænding op til din VÆGTMÅNE & VENUS. Disse tre “mandeplaneter” går (set fra Jorden) for tiden baglæns, idet der ligger visse uafklarede problemstillinger, de må have ordnet, før de overhovedet kan tænke på at vende opmærksomheden udad i den omgivende verden.

KONKLUSION. Kære medsøster, du må hurtigst muligt skyde en hvid pil efter dette dit inderlige ønske, for DET VIL IKKE BLIVE OPFYLDT, beklager!

Ud fra, hvordan de forbipasserende langsomme planeter aktiverer dit fødselshoroskops planeter, kan jeg se, at 2018 må have været et sandt jordisk helvede for dig. Du oplever ganske i overensstemmelse med fakta, at du sidder fast i et gammelt, negativt følelsesmønster, som du vil få yderst vanskeligt ved at løsrive dig fra. IKKE AT HANDLE kan jo i kraft af de ydre reaktioner glimrende have mindst lige så store konsekvenser som dét af handle! Og jeg bliver nødt til at forberede dig på, at denne smertefulde løsrivelsesproces først virkelig afsluttes sidst på året 2019. Til gengæld vil udviklingen af dit indre menneske få en vidunderlig opblomstring i 2020!

Til slut vil jeg gerne rose dig for omsider at have demonstreret din frustration ved at smide eks’en ud! Tvivlen er en frygtelig fjende… den kan få os til at fortryde ting, som vi burde være glade for. Forhåbentlig kan du bruge din udmærkede sunde kvindefornuft til at komme rimelig frelst igennem det kommende halvandet år.
 
Held og lykke! Leena
 
Mail læst 10/8 2018 kl. 13:55
Emne: Barn nr. 2 & arbejde? (29 år)

Jeg fandt din side, da jeg mangler svar på 2 ting i livet for at acceptere.
Min situation er den, at vi nu har forsøgt at få barn nr. 2 i et år uden succes. Der har været to aborter i dette tidsrum men ingen tegn på, at det skulle ske. Jeg har PCO, men har i øjeblikket ingen cyster. Kan du se, om der kommer bud med barn inden for overskuelig fremtid?

Mit arbejde har været et helvede de sidste 6 måneder efter en stress-reaktion. Jeg er uddannet receptionist og systemisk terapeut og arbejder nu i en administrativ stilling. Min chef og jeg fungerer ikke længere sammen, og jeg frygter hver dag. Dette er lidt et tillægsspørgsmåål til ovenstående, da svaret selvfølgelig er nej, hvis jeg bliver gravid i nærmeste fremtid. Men hvis ikke: skal jeg så søge videre?

Jomfrukvinden
 
Kære Jomfrukvinde,

Allerede mit første blik på dit FØDSELSHOROSKOP fortalte mig om dine vanskeligheder, både med at blive gravid og tillige med at holde på fosteret. Du repræsenteres hér af MERKUR, der sådan set befinder sig meget godt i Vægten, det selskabelige og harmonisøgende tegn. Desuden vises du som moder (og måske vordende moder) af MÅNEN, der ikke har det specielt godt lige først i Skyttens iltre tegn. Stik modsat hende finder vi JUPITER, der beklageligvis ikke lover dig glæde og overskud, fordi han befinder sig på fremmed grund i Tvillingerne; han hører hjemme i Skytten og hersker således over dine tre planeter i Skytten. Dét i sig selv varsler ilde.

Hvad der er værre er, at planetherskeren over dit 5. hus (sjov, leg, dans, sex & børn) er “gamle, sure” SATURN, der ikke kan fordrage børn og barnlige sjæle. Oven i købet belastes han af sin særdeles tætte sammenstilling i Skytten med ballade- og skilsmisseplaneten URANUS, der desuden ofte er involveret ved aborter. Her har vi altså dobbelt indikation på, at alene det at blive gravid kan volde store problemer.
 
Disse to står derudover i kraftig spænding til din JOMFRUSOL, hvilket svækker hans (dvs. dit) sædvanlige energioverskud og livskraft ganske mærkbart. Alt dette antyder, at I må have haft vanskeligheder med at få jeres første barn sundt til verden.

For at understrege dette uheldssvangre udsagn står NEPTUN (illusions- og skuffelsesplaneten) i Stenbukken og i 5. huset, hvilket indikerer, at du nemt kan miste fosteret, hvis du bliver gravid. Samme Neptun danner en kraftig spænding op til MARS (din handlingsplanet, som derudover fortæller noget om din mands sædkvalitet). Det må man kalde dårlige odds, ikke sandt?

Dit stærkeste kort i hele denne misære er din optimistiske, ærlige og godhjertede MÅNE i Skytten, der ikke gerne accepterer nederlag og nægter at miste modet.

Hvilket budskab kommer så SPØRGSMÅLSHOROSKOPET med? Hér repræsenteres du igen af MÅNEN (som spørgeren) og desuden af MARS, der nu befinder sig lige først i Vandbæreren og oven i købet bevæger sig baglæns (set fra Jorden), hvilket plejer at betyde, at personen er på vej væk fra spørgeren, ofte fordi vedkommende er gået i tænkeboks for at overveje sine seneste handlinger/beslutninger. Det er slående, at hele 6 planeter i dette spørgsmålshoroskop går baglæns, hvilket kun forekommer ret sjældent. De øvrige er MERKUR (dine tanker), SATURN (dine begrænsninger), URANUS (det ukontrollerbare), NEPTUN (dine drømme/illusioner) & PLUTO (dine ubevidste kræfter). Kort sagt: du er sandelig på spanden, min søde pige!

Gå nu ikke helt i sort, for en urgammel regel siger, at når planetherskeren JUPITER over 5. huset (altså børn) befinder sig i dit 1. hus (dit ydre, din krop) og i øvrigt har det godt i tegnet (og dét har den), så KAN barnet muligvis allerede være i din krop nu. Jeg har ingen tidligere erfaring med, om denne regel holder. Men du vil jo snart selv finde ud af det. Den lidt længere tidshorisont for dette så såre ønskede barn er ca. 1 år. Jeg håber sandt for dyden, at det holder stik.
 
 
Om din krop så vil acceptere at fuldføre graviditeten, kan jeg derimod IKKE garantere dig, med tanke på hvad dit fødselshoroskop fortæller. Men jeg ville - i din situation - overveje at ADOPTERE, for verden er fuld af børn, der mangler deres forældre og dermed en tryg opvækst. Ja, det er næppe det svar, du gerne havde set, beklager. Trods alt sender jeg dig mange kærlige tanker og de mest forhåbningsfulde ønsker for en fremtid MED barn nr. 2.
 
Leena
 
Mail læst 2/8 2018 kl. 23:00
Emne: Kærlighed (19 år)

Kære Leena. Jeg er for nyligt kommet ud af et langt og rodet forhold fyldt med løgne og utroskab, som desværre har taget rigtig hårdt på mig. Jeg var overbevsit om, at denne mand var ham, jeg skulle giftes med. Jeg føler mig utrolig fortvivlet, for på den ene side føler jeg, at jeg aldrig kan tilgive ham, men på den anden side kan jeg til tider godt få en knugende fornemmelse i maven af savn.

Jeg har mødt disse to skønne mænd, begge bosat i Jylland, som fanger min interesse rigtig meget. Den ene har jeg kendt i mange år, og den anden er en bekendt af familien. Mit hoved siger mig, at der sagtens kunne være en mulighed i en af disse mænd, men mit hjerte er stadig lukket, og jeg har derfor svært ved at vurdere, hvad jeg skal gøre.

Kan du give mig nogle råd eller fornemme, hvordan jeg kommer mig over min “drømmeprins”. Og kan du eventuelt se, om en af disse to mænd er en eventuel partner for mig?

Derudover kæmper jeg meget med mig selv, min krop og min fremtid. Jeg tænker meget på en brystforstørrende operation. Jeg har altid været utrolig ked af mine bryster, men min eks har aldrig brudt sig om tanken, og jeg har derfor ladet være. Men efter, at vi er gået fra hinanden, er tanken kommet igen, bare meget stærkere. Jeg er i tvivl, om det nogensinde bliver til noget. Tror du at det bliver en realitet, eller bliver det kun ved tanken?
 
Der er mange rodede ting i mit liv lige nu, og jeg håber, at du kan give mig lidt ro i sindet.
Hilsen den fortvivlede Stenbuk
 
Kære Stenbukkepige,

Ak ja, det er sandelig ikke let at være så ung og letbevægelig, så ulykkelig og så forvirret! Selvom jeg nu er en gammel kone, kan jeg godt huske, hvor svært det var til tider.
 
Lad mig begynde med en kort analyse af dit FØDSELSHORO-SKOP. Rent teknisk set viser det en ung pige, som i grunden inderst inde er temmelig gammeldags og lidt forsigtig i sin tilgang til omverdenen. Ja, mange vil muligvis beskrive dig som en glad og ligefrem pige, men de kender jo heller ikke dine stille stunder, hvor du alene med dig selv ofte grubler over, hvad livet vil bringe dig.
 
Og du er - som så mange andre ganske unge piger - faldet for mediernes “glamour”-billeder af superlækre, unge kvinder med aldeles formfuldendte bryster (photo-shop). Samtidigt bor der ikke så lidt af en oprører i dig, bl.a. hvis vi taler om, hvad kvinder i vores samfund (der kalder sig frisindet) kan tillade sig i forhold til, hvad mænd finder det ganske naturligt at forvente.

Og en virkelig sej hurdle for dig at komme over er netop forholdet til dette sære andet køn, i øjeblikket repræsenteret ved din eks-kæreste. Horoskopet peger klart på, at en (mandlig) partner kan volde dig stor og dyb sorg. Og en mulig forklaring på dét kan være, at du har det med at idealisere ham, som du kaster dine øjne på. (Som barn har du sikkert forgudet din far, som tilsyneladende “forsvandt” ud af din hverdag på et tidspunkt.) Måske netop fordi han er lidt “skør” eller anderledes end de fleste. Hér svigter din i øvrigt udmærkede jordforbindelse fuldstændigt. Intet under, hvis du er i tvivl om, hvad du overhovedet kan gøre lige nu!

Lad os nu se på, hvad SPØRGSMÅLSHOROSKOPET har at sige til dit spørgsmål. Her repræsenteres du som spørgeren af MÅNEN i Vædderen og desuden af MARS, mens din ekskæreste vises af SOLEN i Løven og tillige af VENUS i Jomfruen. Sidstnævnte to planeter kunne lige så vel repræsentere dine to jyske “emner”, hvilket jeg ikke lige kan afgøre uden at vide mere.
 
Ét er klart: du kan IKKE “komme dig over din drømmeprins” ved hovedløst at kaste dig ud i en forbindelse med én af dine to jyder! Det kan du ikke anstændigvis byde dem, og du vil kun øge til din egen indre rodebunke og forlænge din sorgproces derved. Altså må du finde dig i at lide, dvs. sikkert ofte have lidt ondt af dig selv en tid lang. Men husk lige: du er kun 19 år og har hele livet foran dig. Det gør ondt, ja - men du dør ikke af det. Det gjorde man kun før i tiden, og som regel i tykke romaner.

Og lyt til en gammel, tidligere idrætslærer, som har set mange tusinde gymnasiepiger splitterbare: der findes alle mulige former og faconer på pigebryster, og ingen kan vel siges at være smukkere end de andre - set med naturens øjne. Skal du absolut have foretaget en brystoperation, så VENT i det mindste, til du har fået dit første barn. I dén proces ændres brysterne ganske meget, måske så meget, at en brystforstørrelse som 20-årig fuldstændigt ødelægges.

Så mange blev ordene i denne omgang, og jeg sender dig til slut mange kærlige tanker og de allerbedste ønsker for en levende og aktiv fremtid, kære pige.
Leena
 
Mail læst 26/7 2018 kl. 07:50
Emne: Tryghed for mine børn (42 år)

Kære Leena. Jeg skriver til dig, fordi jeg håber, du måskekan give mig nogle svar. 2018 har været et år fyldt med store omvæltninger, uærlighed, tillidsbrud, svig og smerte samt løgne.
Jeg har været gift i 21 år og er nu i gang med at blive skilt, da min mand har været utro. Ikke nok med det, har han opført sig meget grimt, udspekuleret og ondskabsfuldt.

Tilbage står jeg med vores to drenge, den ældste på 17 år og den yngste på 14. Vi er nu en lille familie, som skal vænne os til en ny tilværelse. Drengene ønsker ikke at se deres far, da det kom frem, at han havde tænkt sig at forlade os uden skrupler eller dårlig samvittighed.
 
Begge mine drenge er meget følsomme, og indtil nu har de levet en beskyttet tilværelse uden bekymringer. Selvom jeg ved, at bekymringer er en del af ivet, vil jeg gerne så vidt muligt skåne dem. Børnene er blevet så stille, og de smiler sjældent, især den ældste, og det gør så ondt i et moderhjerte at se på. Jeg ville høre dig om, hvordan vores tilværelse vil forme sig - bliver vi tre glade igen?
 
Hvordan med økonomien og mit job? Finder jeg noget ekstra arbejde? Hvordan kommer det til at gå mine drenge, vil de klare sig i skolen? Mit håb og ønske er, at de koncentrerer sig om deres skolegang og får nogle gode uddannelser. Begge drengene klarer sig godt i skolen og har talenter på forskellige områder. Det er rigtigt, at jeg ønsker mig tryghed og gerne vil give den følelse videre til mine børn; men jeg er bekymret for min ældste, for hanhar reageret med meget had til sin far. Han er startet på noget fritidsarbejde. Men det er mere i forhold til hans skolegang: han skal begynde efter sommerferien på gynasiet.

Jeg håber virkelig, at du finder tid til at svare mig. Jeg vil se frem til din mail.
Venlig hilsen Løvekvinden

Kære Løvekvinde,

Dit FØDSELSHOROSKOP viser mig en spøjs pige, der både er arbejdsom, pligtopfyldende og meget kærlig… ja, muligvis empatisk i en grad, der nærmer sig klarsyn. Du har desuden en ikke ringe idérigdom, som jeg ikke ved hvad du bruger til, muligvis musisk eller musikalsk - ja, det kunne også være sprogligt.
 
Faktisk har du enormt stor empati med andre mennesker og det passer jo smukt sammen med dit arbejde med at hjælpe andre, syge eller svage… ja, du kunne have clairvoyante evner; men jeg tror ikke, at du har opdaget dem. Det, der mangler, er evnen til at blive virkeligt vred og kunne sige fra, så det forstås - også af tykhuder, dvs. mennesker, der ikke ønsker at høre dit budskab, eksempelvis din (snart) ex.

Nu ser vi så på, hvad SPØRGSMÅLSHOROSKOPET har at berette. Det, der umiddelbart springer mig i øjnene, er, at du føler dig noget tynget af pludselig at stå helt alene med ansvaret for børnene. Af de to feminine planeter: MÅNEN & VENUS har førstnævnte det enormt skidt og trykkes nedad imod Jorden i noget, der ligner en depression, fordi hun befinder sig på fjendegrund i Stenbukken. Heller ikke Venus befinder sig vel i det noget pertentlige Jomfruens tegn, hvor hun for nylig er blevet slemt skuffet og såret af NEPTUN i Fiskene. Denne forbindelse viser klart hen til din ex, der både svigtede og sårede dig med utroskab og grov opførsel. Måske er han også lidt for glad for de våde varer?

KONKLUSION: Der er desværre ingen anden vej ud af miseren end, at du tager dig sammen og står pinen igennem. Sorgarbejde tager tid, og du må påregne 2-3 år, førend du kan formodes at være klar til at lave sjov og le højt af dumme vittigheder igen. Heldigvis viser dit Fødselshoroskop både, at du er en pige med ben i næsen, og at du er udstyret med en god sans for livets ægte værdier og evnen til at slås for, hvad du tror på - plus en hel del humor. En FIN balast!

Hvor vidt din familie evner at komme “uskadt” gennem processen, hænger i meget høj grad sammen med den adfærd, du selv viser i den kommende tid. Vælger du at trække dig tilbage i selvmedlidenhed, ja, så går alting jo i opløsning.
 
Vælger du at arbejde dig videre frem i kraft af dit positive livssyn, hvor du selv træffer en hel del afgørelser, der kan fylde dit liv med aktivitet og glæde - ja, så går det den rette vej, og du har alle chancer for at forstærke den levende ramme om din familie. Den kosmiske lov siger: “Alt, hvad du sender ud i universet, vender tilbage til dig igen!” Derfor: øv dig i at at sende positivitet så meget, du nu orker. Navnlig din ældste søn har brug for din hjælp til langsomt at kunne slippe sit had til den far, som jo netop viste sig IKKE at være en værdig farfigur. Sådan én har man specielt brug for i hans alder.

Jeg sender dig til slut de kærligste tanker og mange gode ønsker for en dejlig og levende fremtid sammen med dine drenge.
Leena
 
Mail læst 13/7 2018 kl. 15:15
Emne: Sygdom/Angst (37 år)

Kære Leena!
Jeg fik for en uge siden besked på, at jeg måske havde dårlige celler i kroppen. Det giver selvfølgelig en masse angst og spekulationer, når man har mand og børn. Jeg er blevet scannet for et par dage siden og skal nu på mandag have svaret på scanninger og undersøges yderligere.
 
Jeg sætter pris på grundigheden i vores system, men jeg håber, at du måske kan give mig lidt sindsro og måske se lidt positivt i min fremtid. Jeg er simpelthen så ræd for, hvad jeg muligvis skal igennem.
Med venlig hilsen Skyttekvinden

Kære Skyttekvinde,

I aften kan jeg ikke nå at besvare din spørgemail ordentligt. Men jeg kan med det samme fortælle dig, at jeg kun kan tolke dit FØDSELSHOROSKOP, idet de ældgamle regler for ØJEBLIKSHOROSKOPER ikke tillader tolkning, når MÅNEN - som vi kalder det - GÅR I TOMGANG. Dvs. at den er nået så langt frem i et tegn, at den ikke kan danne flere aspekter til nogen af de øvrige 9 planeter, uden at en/flere andre planeter kommer i vejen.

DIT FØDSELSHOROSKOP fortæller meget tydeligt, at du - selvom du har SOLEN & NEPTUN stående i Skyttens livsglade, eventyrlystne og optimistiske tegn, ret let kan rystes og blive usikker. Dette hænger sammen med, at din MÅNE befinder sig halvskidt i Jomfruens pertentlige tegn, hvilket kunne pege på et ønske om at være den perfekte, klassiske kvindetype, altså det stik modsatte af Solens udsagn. Samme Måne står i spænding til føromtalte NEPTUN, der netop er med at at gøre hende endnu mere letbevægelig, i negativ forstand.

Oven i Købet kan du næppe sige dig helt fri for en vis “ejermentalitet” i nærrelationer som f.eks. parforhold, idet du har din kærlighedsplanet VENUS stående på fremmed grund i Skorpionen, hvor du i øvrigt desuden har tænkeplaneten MERKUR og balladeplaneten URANUS stående tæt sammen sidst i tegnet.

Således indikeres mulige problemer med dit helbred, fordi både SOLEN, URANUS, MERKUR & VENUS alle befinder sig i dit 6. hus, der bl.a. handler om daglige rutiner og herunder anlæg for evt. fysiske svagheder/sygdomme. Også din angst for, hvad fremtiden vil bringe, kan spores i det faktum, at din 12. hus’ planethersker VENUS jo som sagt har det inderlig skidt i Skorpionen og således kan svække din følelsesmæssige robusthed i krisesituationer.

Herskerplaneten over dette område er MARS, der står i sin stærkeste og flotteste position i Stenbukken i 7. huset for nærrelationer/parforhold. Du er altså ekstremt seriøs og udholdende i dit ægteskab og ville ikke drømme om at lave sidespring.

Samme Mars står desuden i spænding til planetherskeren over ham, nemlig SATURN, der pudsigt nok befinder sig inden for 1 grad af JUPITER, hvilket vi ofte tolker som, at du træder på speeder og bremse samtidigt. (Dette vil normalt få enhver bilmotor til at brænde sammen.) Har du muligvis tendens til stress?
 
Kun én planet står rimelig fredeligt, dog dårligt tegnmæssigt, nemlig PLUTO i Vægten, men heldigvis uden spændingsaspekter til nogen af de øvrige 9 planeter.
Disse 5 planeter i 6. huset, hvoraf de 3 står i Skorpionen, kunne tyde på kommende vanskeligheder med de kvindelige reproduktionsorganer: livmoder og æggestok f.eks. Også Solen i Skytten henviser til lænde-/hofteområdet.

HVAD VIL DEN NÆRMESTE FREMTID BRINGE? Set med mine øjne er det tydeligt, at 2018 bestemt må have været et barsk år for dig. “Den gamle, sure tysklærer” (som vi ofte kalder SATURN) har det meste af året angrebet 4 planeter, deriblandt sig selv, og URANUS & PLUTO gør det samme. Dise 2 sidste fortsætter faktisk helt ind til ultimo 2020. Hvad værre er, at URANUS fra medio 2019 til engang i 2021 fortsætter angrebet på VENUS, altså dit fysiske helbredshus.

På den baggrund kan jeg kun ønske og håbe for dig, at du kan opereres for den sygdom, som du efter sigende har pådraget dig. Jeg har selv SOLEN i Skytten, men MÅNEN i Vædderen, så jeg har altid foretrukket at vide det hele, når det står skidt til, både med finanser og helbred.

Jeg kunne ønske, at du havde min egen faste overbevisning om, at alt, hvad du/vi sender ud i verden, før eller siden vender tilbage til dig/os. Muligvis ikke i dette jordeliv, men da sidenhen i et andet. Det er den ene af de fire store kosmiske love, kaldet TILTRÆKNING/AFFINITET. Og du har givet SÅ megen kærlighed til din nærmeste omgangskreds, at du simpelthen MÅ få en masse igen. Du kunne jo også begynde at bede “bestyrelsen”, som jeg kalder det guddommelige, om hjælp og fortrøstning!
 
Til slut sender jeg dig de kærligste tanker og ønsker for, at du må få hjælp og støtte - udover den guddommelige - til at blive et helt og velfungerende menneske. Det fortjener du!
Leena
 
Mail læst 8/7 2018 kl. 20:54
Emne: Psykisk syg (66 år)

Hej Leena. Jeg har været psykisk syg et års tid. Jeg har sikkert en depression, jeg er meget ked af det og har ingen energi. Den hjælp, jeg får i systemet, dur ikke, for den er overfladisk. Jeg kan ikke se mig ud af det. Angst er også et af mine problemer. Jeg bor alene.

Jeg har haft en svær barndom, min mor døde, da jeg var 12 år. Fra den dag var jeg husbestyrerinde for min far, som aldrig accepterede mig; han havde kun dårligt at sige om mig. Jeg sled og slæbte for ham, indtil han døde, da jeg var 40 år.

Min søns far døde for 2 år siden, og han slås med sin halvbroder om arven. Halvbroderen forlanger en DNA test ud fra en hårtot, som han siger, han har fra deres afdøde far. Men den hårtot kan jo stamme fra en anden person. Jeg boede ikke sammen med min søns far.

Mit barnebarn har det rigtig skidt: hun er 14 år, og hendes forældre er skilt. Indtil nu har hun været hos sin mor; men det gik meget dårligt. Min søn har så fået hende hjem til sig her i maj måned. Desværre har hun det stadigvæk ikke godt, men er glad for at være hos sin far. Jeg har et barnebarn mere, der også boede hos sin mor, men er nu flyttet ind hos sin far. Hun er også lidt ked af det.

Der er andre problemer i min søns liv, som jeg vælger ikke at omtale. Min søns problemer påvirker mig meget.

Fuldmånen den 27/7 2018 giver nogle vældige spændinger til min Mars - vil du kigge på det?
Kan du fortælle mig lidt om, hvordan jeg bliver rask igen?
Hilsen fra Tyrekvinden

Kære Tyrekvinde,

Se, dit FØDSELSHOROSKOP udviser et overvældende ønske om at være alle tilpas, da du har 4 planeter af de sædvanligt tolkede 10 stående i Tyrens fredsommelige tegn: din SOL (livskraft), VENUS (dine kvindelige egenskaber), MERKUR (dine evner for at sætte ord på tingene) stående ganske tæt sammen med den store planet JUPITER. Han har det ikke særlig godt i Tyren, hvor han bliver lidt for madglad og halvdoven.
 
Ovre i det modstående tegn finder vi så din handlings- (kriger-) planet MARS i sit gamle herskertegn Skorpionen. Desværre går han (set fra Jorden) baglæns, hvilket mærkbart dæmper hans kræfter, så alt i alt: Hellere bøje sig end tage et opgør.
 
Endnu tydeligere bliver det, da du har MÅNEN (dine sindsstemninger) i Fiskenes ofte over-sensitive tegn. Så i stedet for at beskytte dig selv og dine interesser, kan du forstå og føle med enhver, du kommer i nærheden af. Også i det tredje vandtegn Krebsen (Krabben, som det rettelig burde kaldes) finder vi en planet, nemlig URANUS.
 
Denne trekantskonstellation bevirker, at du - tror jeg bestemt - får “beskeder fra Bestyrelsen (det guddommelige)”, som jeg kalder det. Muligvis er du ikke bevidst om dette, og derfor kan det have medvirket til din psykiske sygdom. Denne forbindelse med ikke-fysiske fænomener kan man nemlig ikke løbe fra, når man én gang er født med dem. Den skal BRUGES til gavn for menneskeheden.
 
De nævnte problemer med mænd/din far ses tydeligt af spændingen SOL-VENUS til PLUTO. Han vil altid demonstrere sin magt ved enten direkte at tvinge sine medmennesker til at gøre dét, som han vil have - eller manipulere dem til det uden om deres bevidsthed.
 
Derimod forstår jeg ikke din bekymring for den kommende FULDMÅNE-spænding til din i øvrigt velplacerede arbejdsplanet MARS, stående i hans gamle herskertegn Skorpionen. Ganske vist danner han en spænding til MERKUR-JUPITER konjunktionen i Tyren i 8. huset. Men de beherskes jo netop af samme MARS, så de ‘kender jo melodien’. De to hersker over hhv. 12. og 6. hus, som jo har med helbredet at gøre, både det psykiske og det fysiske. MÅNEN & SOLEN vil den 27/7 befinde sig i hhv. Vandbærer og Løve, alle i 4. grad af de faste tegn. [Og jeg må da sige, at du ‘har bidt dig fast i’ denne kendsgerning!]

Men du har tilsyneladende overset, at din virkelig smukt placerede Radix-Saturn nu fra sit eget tegn Stenbukken som transit støtter op om netop MERKUR-JUPITER, samtidigt med at progressiv MÅNE i Løven støtter samme Radix-Saturn. Desuden støtter transit NEPTUN fra Fiskene op om din Radix-VENUS (hersker over dine 4 Tyreplaneter).

KONKLUSION: Set med mine briller har du alt for længe accepteret en bunke “misbrug” fra andre menneskers side, desværre også dine børns. De véd jo, at de altid vil finde sympati og forståelse hos dig, du med det store hjerte. Intet under, at du blev depressiv -med dén forhistorie! Jo, jeg véd nok at Tyre-energien kan holde én fast i lang tid. Men synes du ikke selv, at dette hér har stået på længe nok?

Sandsynligvis er du langt fra millionær, så hvad jeg kan foreslå dig er at købe Gigtforeningens CD med Mindfulness meditationer, som kan fås for ca. 200 kr. (hvis jeg husker ret). Når du alligevel ikke rigtigt kan samle overskud til fysisk aktivitet, vil du sandsynligvis finde afslapning og hvile via meditation. Regelmæssig meditation giver sjælefred inden for ret kort tid, hvis du bare passer det ind på nogenlunde samme tidspunkt på dagen.

Den korte version af mit råd er: GIV DOG SLIP på alt det negative - og øv dig i at glædes over hverdagens små lyspunkter! HVORNÅR du bliver rask igen, afhænger fuldstændigt af, hvornår du SELV BESLUTTER at GØRE NOGET!
Jeg sender dig mine varmeste tanker og de bedste ønsker for fremtiden. Leena
 
Mail læst 21.06.2018 kl. 12:23:12
Emne: Kærlighed (18 år)

Hej Leena. Jeg sidder i den situation, at min kæreste gennem 1 ½ år har forladt mig for cirka 1 ½ måned siden. Grunden til, at han forlod mig, var, at han mente, jeg fyldte for meget og bestemte en del. I al den tid, vi har været sammen, har vi haft det rigtig godt sammen, men her den sidste måneds tid op til bruddet har det hele ændret sig.

Jeg har brugt en del tid på at arbejde med mig selv og har ikke haft kontakt til hem i denne tid. Jeg savner ham utrolig meget og er først nu - efter vores brud - blevet klar over de ting, vi hver især gjorde forkert i forholdet, men som stadig kan rettes op på. Jeg elsker ham stadig utrolig meget og tænker på ham hele tiden.

Mit spørgsmål er så, om vi finder sammen igen? Og i så fald hvornår og hvordan? Tyrepigen

Kære Tyrepige,

Lad mig begynde med en kort analyse af dit FØDSELSHOROSKOP. Og jeg må jo nok langt hen ad vejen give din (eks-)kæreste ret i, at du fylder meget - ikke fysisk, men til gengæld på det psykiske plan. Du har nemlig - ud af de 10 planeter, vi astrologer traditionelt tolker - de 5 stående i såkaldt faste, dvs. fastholdende (negativt brandstædige) tegn, de 5 alene i Tyrens sindige tegn. Du holder meget af det bekvemme, det luksuriøse, og på bunden er du bange for at miste - ja, næsten hvad som helst, dog især andres agtelse og/eller kærlighed. Du kan næppe sige dig helt fri for ‘ejermentalitet’!?
 
Disse 5 Tyreplaneter står i spænding til din temperaments planet MÅNEN i Løven og til den aldeles uforudsigelige URANUS i sit eget tegn: Vandbæreren. På den baggrund skal der ikke så meget til, før du lader din omverden/partneren høre for sine (for dig at se) fejltagelser. Der bliver ikke megen lejlighed til at uddybe, forklare eller omformulere over for dig. Dine ører er allerede lukkede. Anderledes sagt: smidighed er noget, du må se at få lært, hvis du nogensinde vil have en varig relation til en mand!

Lad os nu se på, hvad SPØRGSMÅLSHOROSKOPET har at sige til dit spørgsmål. Her repræsenteres du som spørgeren af MÅNEN i Vægten og desuden af MERKUR, mens din ekskæreste vises af SOLEN i Krabben og tillige af JUPITER i Skorpionen. Hvis horoskopet skal kunne besvares med et ‘ja’, skal mindst ét af disse to par snart mødes i et afspændt aspekt, uden at nogen af de øvrige planeter når at blande sig deri.
 
MERKUR & JUPITER har desværre mødt hinanden for lige godt 3 grader siden, mens det allerede er godt 12 grader siden, at SOL & MÅNE mødtes i et kraftigt spændingsaspekt. Dette sidste peger på den oprindelige uoverensstemmelse mellem eks’en og dig, for omsat til ‘mennesketid’ svarer graderne til godt 12 uger. Altså: svaret er et klart NEJ, I vil ikke finde sammen igen, og ?horoskopet peger på, at han i høj grad har trukket følehornene til sig, beklager.

Så mange blev ordene i denne omgang, og jeg sender dig til slut mange kærlige tanker og de allerbedste ønsker for en levende og aktiv fremtid - når du med tiden får hjælp til at slippe denne din trang til at bestemme… den gør kun ondt værre for dig, kære pige.
Leena
Leena Wåle | Holmevej 83, Brandelev, 4700 Næstved - Danmark | Tlf.: +45 21 61 50 82 | astroclaris@gmail.com