Brevkasse

Du kender det ud og ind: tankerne myldrer gennem din hjerne, men du kommer ikke frem til et klart svar. Måske er du en smule nærtagende eller stoler ikke ganske på, at familie og venner vil kunne forstå, endsige hjælpe dig ud af dit dilemma.
 
I så fald kan du skrive til mig, der har 33 års erfaring som professionel astrolog og har tavshedspligt. Beskriv din situation, helst med detaljer som: er du i parforhold, har du børn, er du i arbejde, hvordan bor du, hvordan kører økonomien, eller hvor blev den seksuelle lyst af?
 
1. Du går bare ind på den sidste side yderst til højre blandt fanebladene, kaldet "Kontakt" og udfylder skemaet, trykker på "Send", og så får jeg mailen ganske kort efter. For at komplettere min opfattelse af dig, så vær rar at beskrive din aktuelle situation efter bedste evne, helst med din personlige oplevelse midt i den!
 
2. Jeg har brug for at vide din fødselsdato, -måned, -år og tidspunktet på døgnet (helst inden for 15 minutter) & fødselsbyen - SAMT den by, du skriver fra. Vær rar desuden at angive, HVOR/HVEM du har fødselstidspunktet fra: nøjagtighed er vigtigt!
 
3. Denne service er fuldstændig GRATIS, så vær overbærende med mig, hvis det skulle vare nogle dage med svaret. Jeg arbejder også ofte med oversættelse af bøger og korrekturlæsning af samme. Du kan desværre KUN får svar på EET spørgsmål ad gangen!!!
 
4. Husk at opgive din mail-adresse, for ellers kan jeg ikke svare dig direkte eller få yderligere oplysninger, hvis jeg får brug for det.
 
Her kommer de seneste svar anført i kronologisk rækkefølge:
 
Mail læst 25/11 2019 kl. 11:56:15
Emne: Parforhold (42 år)

Hej. Jeg er mor til 5 børn og har i nogen tid været sammen med en mand. Vi blev kærester omkring sommer, og det gik godt. Men to måneder inde i forholdet så jeg, at han skrev med en masse piger… såkaldte “pigevenner”. Det er også OK; men jeg kan ikke forstå, at han har behov for at skrive med så mange.
 
Så forleden da bøvlede vi igen; det har vi gjort meget de sidste to måneder, og han valgte igen at gå. Men denne gang er jeg bange for, at det er helt slut for hans vedkommende.

Så mit spørgsmål er: er hans og mit forhold helt slut? Vil han ikke mere og har fundet en anden.
Hilsen Krebsekvinden

Kære Krebsekvinde,
Lad os begynde med en analyse af dit FØDSELSHOROSKOP. Noget af det første, jeg bemærkede, var, at du har hele FEM børn - altså må der også have været mindst én, sandsynligvis to eller tre mænd involveret i “produktionen”, om jeg så må sige.
 
Dit horoskop peger også entydigt på, at du (ganske som jeg selv) ikke er specielt nem at leve sammen med… du gør den samme fejl, som jeg i sin tid: DU GIVER FOR MEGET AF DIG SELV. Og naturligvis forventer du, temmelig naivt, at denne mand(sperson), som nu er inde i sit liv, giver bare en brøkdel af sig selv tilbage til dig.

Gennem dine bekendtskaber med faderen/fædrene har du erfaret, at du jævnthen bliver spist af med en sludder for en sladder. Dit indre, ubevidste mandebillede afslører en slags illusionist, tryllekunstner, der kun ind i mellem taler sandt og/eller holder ord. Han er tilsyneladende også doven, men er virkeligt god til at snakke folk efter munden. Du vil SÅ gerne tro ham, men kan ikke helt.

Nu er du jo desuden en dame med en ikke ubetydeligt temperament, så din arrigskab finder sandsynligvis klart udtryk i lydbølger. Hvorfor har du ikke mere selvrespekt? Du finder dig i, at han “vælger at gå igen”, og alligevel bekymrer du dig om hvor vidt han mon vil vende tilbage.
 
Det går simpelthen over min forstand, at du som en voksen kvinde ligger under for denne mands egoistiske adfærd! I dit sted havde jeg selv valgt at smide ham ud for længe siden… Du har jo et inderligt behov for anerkendelse som menneske og kvinde og den tryghed, det giver at kunne stole 100% på sin partner. SPØRGSMÅLSHOROSKOPET fortæller ganske utvetydigt, at dét vil du aldrig komme til med ham hér - beklager. Man kan roligt betegne ham som en døgnflue.

Du må indse og acceptere fakta og vænne dig til igen at leve uden partner. Til slut sender jeg dig min varmeste medfølelse og håbet om en bedre og ægte følelsesmæssig balast i fremtiden. Kærlig hilsen
Leena
 
Mail læst 20.11.2019 kl. 14:20:22
Emne: depression (69 år)

Hej Leena,
Jeg skrev til dig for ca. 4 år siden, hvor det hele var i smadder, fordi min søster havde begået selvmord. Det tog sin tid, inden jeg fandt mine ben igen. Lige her og nu synes jeg bare, at alt er sort i sort og ingen lyspunkter. Jeg sover dårligt, falder i søvn, men vågner og har nogle grimme tanker. Jeg kan ikke se mig ud af noget.

Jeg håber, at du kan give mig lidt håb og glæde i min hverdag. Med venlig hilsen Skorpionkvinden

Kære Skorpionkvinde,
Dit fødselshoroskop tolkede jeg jo sidste gang, du stillede mig et spørgsmål, så vi går videre til ØJEBLIKSHOROSKOPET. Og jeg må straks gøre dig opmærksom på, at du langt fra er den eneste, der “hænger med mulen” for tiden. Faktisk har jeg selv tydelige tegn på en vinterdepression, som jeg så arbejder på at afhjælpe med “de forhåndenværende søm”.

Faktisk hviler der en tung dyne af krav og urimelig arbejdsbyrder over os allesammen, alle vi mennesker, som er inkarneret i denne tid. Aldrig før i historisk tid har vi oplevet så mange ulykker, naturkatastrofer og tilsyneladende uforskyldte vanskeligheder næsten uanset, hvor vi kigger hen. Rent astrologisk hænger det sammen med, at de to virkeligt “slemme ulykkesplaneter” SATURN & PLUTO for tiden langsomt og møjsommeligt arbejder sig vej gennem Saturns tegn Stenbukken - hvilket de nu har gjort siden ca. 2002. Pluto er afgjort den langsomste og tungeste: 248 år er den om at køre en runde i de 12 stjernetegn, mens Saturn kun bruger 27-28 år om samme tur.
 
Saturn stiller altid krav om udholdenhed, flid og ærlighed, mens Pluto borer sig helt ned i undergrunden for dog at finde ind til, hvorfor i al verden vi dog handler (eller undlader at handle), som vi gør. Dette omfatter politik, økomomi, miljø, forurening, misbrug af naturens ressourcer, forskning, undervisning, information(s teknologi), vore spise- & drikkevaner, ja, alt muligt. I kølvandet herpå oplever vi oprør, revolutioner, jordskælv, klimaforandringer, oversvømmelser, osv., osv.

UNDLADELSESSYNDER af alle slags bliver gravet op og stillet til skue, så alle kan både føle, se og tænke over dem. Meningen er selvfølgelig, at vi hver især skal foretage en supergrundig “forårsrengøring” på de indre planer, og indse, at vi alene kan takke os selv for den misære, vi har været medskabere af… af DOVENSKAB, som regel. Sådan en proces tager tid, laaang tid, og ændringen indtræder ikke, førend vi har erkendt vore fejl(tagelser) og arbejdet ihærdigt på at rette op på dem. Alle gærder synes med ét at være vokset til 1,5 meters højde, så bare på med vanten og kom i gang. Ingen kommer for at redde os/dig. KUN DU SELV KAN ÆNDRE TINGENES TILSTAND!

Og hvordan søren bærer du dig mon ad med radikalt at ændre dit livsmønster, som du nu har kendt i mange, mange år??? INGEN, heller ikke selv den dygtigste clairvoyante astrolog, KAN GIVE DIG SVARET. For det findes udelukkende dybt inde i dig selv. De to involverede planeter SATURN & PLUTO mødes helt præcist i januar 2020 og leger en lille tagfat igennem foråret 2020, hvorefter spændingen langsomt aftager. Dog kun hvis du i mellemtiden har reflekteret og ryddet op og ud i alt det “gamle møg”! Så hjælp dig selv med hovedrengøringen f.eks. i form af regelmæssig (gerne daglig) meditation, og begynd gerne at dyrke yoga &/eller tai-chi, qui-gong el.lign. og læg dine kostvaner om, hvis du skønner det nødvendigt og formålstjenligt.

For dig gælder det helt specielt, at Saturn & Pluto i denne tid bevæger sig rundt om din Ascendant, altså det østligste punkt i dit Fødselshoroskop. Dén beretter om bl.a. din krop, dit image og dit generelle (vel)befindende. Således KAN du blive svækket eller decideret syg i perioden op til januar 2020, og du reagerer helt naturligt med en depression, hviket jo ofte går stærkt ud over éns selvfølelse/selvagtelse. Heldigvis er du jo udrustet med en formidabel udholdenhed og viljestyrke, som burde hjælpe dig nogenlunde uskadt gennem denne prøvelsernes tid. Men just fornøjeligt er/bliver det langt fra, må jeg indrømme.

Til slut sender jeg dig mine varmeste og kærligste tanker, mens du “arbejder”.
Leena
 
Mail læst 11.11.2019 kl. 09:46:30
Emne: Nyt arbejde? (47 år)

Hej Leene.
Jeg er meget i tvivl om, hvor vidt det vil være hensigtsmæssigt for mig at finde et andet arbejde. Jeg har skiftende arbejdstider og arbejder en del hveranden weekend. Min datter synes, at jeg er meget væk, og jeg ville også ønske, at jeg kunne arbejde mindre i weekenderne! Jeg har derfor haft i tankerne at søge et mandag-fredag job i dagtimerne.
 
Men da jeg har arbejdet på den anden måde i rigtig mange år, er jeg lidt bange for, at jeg ikke kommer til at trives med det, og at det bliver lidt for hårdt! På den anden side, så er det jo også hårdt ikke at være sammen med familien, når de har fri....
Er spændt på, hvad du kan se.
Skorpionen

Kære Skorpionkvinde,

Vi begynder med et kig på dit FØDSELSHOROSKOP, der klart viser, at du er den person i dit liv, som plejer at bestemme, hvad der skal gøres, af hvem og hvornår. Ud af de 10 planeter, vi plejer at tolke, befinder de ni sig på JEG-siden, hvor det er dig selv, der bestemmer både farten og kursen. Ikke fordi du er specielt nævenyttig, næh, du har bare i ret høj grad styr på, hvad der foregår omkring dig, og du er som regel overbevist om, at du har ret i dine afgørelser… hvad du sandelig også normalt har.
 
Men nu er du altså i tvivl, hvilket slet ikke ligner dig, og DET kan du altså ikke rigtigt lide. To aspekter (planetforbindelser) peger på, at ét af de virkeligt vanskelige emner i dit liv er parforhold - og jeg slutter af dine ord, at du er/og har været eneforsørger for din datter. Dine ubekvemme arbejdstider peger i samme retning, for der skal jo altså en del penge til som forsørger.

Det er yderst vigtigt for dig at føle dig anerkendt (bl.a. som arbejdskraft) og tryg ved din ansættelse og den dermed følgende regelmæssige indkomst, så naturligvis bliver du - for en gangs skyld - usikker eller i tvivl om den mulige kommende arbejdstid. Du er såmænd ikke særligt ødsel og kan selv leve på en sten, men forhåbentlig tjener datteren da også en klatskilling, som hjælper med de daglige udgifter?

Nu går vi over til SPØRGSMÅLSHOROSKOPET, hvis hovedtema så afgjort er økonomien og usikkerheden i forb.m. et evt. jobskifte. Også hér understreges behovet for tryghed, og det fremgår endvidere klart, at DU selv må tjene pengene, for der kommer ingen ridder på hverken en hvid hest eller i en ganske almindelig Folkevogn og redder dig. Samtidigt blusser nedenunder alt forsigtigheden en brændene lyst til… ja, hvad? Vel bare “noget andet” end det vante.
 
Også i dette horoskop finder vi kraftig overvægt på JEG-siden, dog kun i forholdet 7 til 3. Imidlertid peger specielt forbindelsen mellem MÅNE/URANUS og MARS og SATURN/PLUTO på, at du sandsynligvis gør klogest i at fortsætte i dit nuværende ansættelsesforhold. Kravet om/behovet for tryghed er om muligt tydeligere hér end i dit fødselshoroskop, og du KAN jo risikere at miste dit nuværende, gode job, hvis du begynder at eksperimentere.

KONKLUSION: Ro på, og lade endnu nogen tid gå med den aktuelle stilling. Du skal nok afvente april-maj 2020, før du igen begynder at overveje et jobskifte…

Ja, så mange var ordene. Jeg håber, at du kan finde ro i din sjæl og nyde livet, som det nu engang forløber, stille og roligt. Slip aldrig håbet om, at det med tiden kan vende til noget gunstigere for dig. Kærlig hilsen

Leena
 
Mail læst 09.11.2019 kl. 14:24:28
Emne: Barn (28 år)

Får jeg et barn?

Ja, SÅ kort kan en spørgemail altså også blive! Hun opgav dog sine egne fødselsdata, så jeg kunne opstille både hendes FØDSELSHOROSKOP & SPØRGSMÅLSHOROSKOPET. Men for at finde ind til baggrundshistorien, krævedes imidlertid en telefonsamtale, fordi jeg jo intet grundlag overhovedet havde for at bedømme kvindens eller mandens frugtbarhed generelt, eller hvilke foranstaltninger de (muligvis) havde iværksat for at få processen i gang. Kvinden svarede beredvilligt på mine mange spørgsmål i dén forbindelse, og hun udtrykte ganske nøgternt og objektivt, at hun var fuldstændig klar over, at hun havde haft og ville få virkeligt store problemer med overhovedet at blive gravid - og dernæst også, beklageligvis, vanskeligheder med at holde på fosteret, til barnet kom ud.

Da vi først var kommet dertil i vores lange samtale, tilrådede jeg hende at adoptere TO børn med det samme, idet hun havde givet udtryk for, at hun og manden gerne ville have to børn ialt. Jeg forstod, at hendes næste udfordring vil blive at overtale manden til adoption, da han klart foretrækker “hjemmeproducerede” børn. Derefter var der ikke mere, vi kunne udveksle i denne omgang, så vi sluttede i gensidig respekt og forhåbning.

Leena
 
Mail læst 05.11.2019 kl. 08:32:23
Emne: Job - igen (41 år)

Hej Leena,
Jeg har arbejdet rigtigt meget en overgang med 2 jobs, og nu har jeg svært ved at fínde job. Og når jeg starter, er det kun en midlertidig ansættelse. Det er efterhånden meget stressende for mig, at jeg ikke har nogen job.
 
Og jeg får ingen støtte, så min konto er tit nulstillet. Jeg lever igennem min mand, så det gør mig ked af det, at jeg ikke tjener penge, da jeg osse er sund og rask. Venlig hilsen Tvillingekvinden

Kære Tvillingekvinde,

I mine tidligere brevkassesvar fandt jeg i dag din forrige spørgemail, med nøjagtigt det samme spørgsmål. Derfor er der jo ingen grund til at tolke dit FØDSELSHOROSKOP igen, så vi iler videre til SPØRGSMÅLSHOROSKOPET. Denne gang er konstellationerne om muligt dårligere end for 6 måneder siden, og svaret er endnu en gang - desværre: NEJ, det kommer intet varigt nyt job til dig inden for rimelig fremtid, beklager.

Vi skal et godt stykke ind i foråret 2020, førend de aktuelle negative planetkonstellationer, (navnlig mellem SATURN & PLUTO, der står ret så tæt sammen i Saturns tegn Stenbukken), langsomt glider fra hinanden, dvs. slipper deres temmeligt nådesløse indflydelse - ikke blot for dig, men for hele Jordens befolkning. Du er blot én i en lang række af spørgere, hvis økonomi hænger i laser…
 
Ja, ikke at det er nogen trøst for dig, men sådan ER energierne altså for tiden. Det kunne opfattes som en øretæve til alle dem, der i lang tid har ødslet deres penge ud til (rent) overforbrug, som vort lille Dannevang må siges at lide under. Det gælder naturligvis ikke lige i dit tilfælde, men mange, mange andre.

Trods dette lidt triste budskab ønsker jeg dig en Rigtig Dejlig Jul og Nytår 2020 i tiltro til, at du omsider engang i 2020 vil opnå det arbejde, du ønsker dig så inderligt. Kærligst Leena
 
Mail læst 26.10.2019 kl. 09:26:58
Emne: Kærlighed (53 år)

Kære Lena,
Efter jeg er blevet skilt, har jeg haft forskellige forhold. Jeg er pt. single, men vil gerne vide, om der er udsigt til, at jeg møder kærligheden igen, eller har jeg allerede mødt ham. :)

Et tillægs spørgsmål: hvordan ser min jobsituation ud? Står pt uden job; hvad bliver mit næste job, hvornår, indtægt?

Rigtig god weekend-end. Ser frem til at høre fra dig.

Bedste tanker Løvekvinden

Kære Løvekvinde,

Du har nok ikke nærlæst reglerne for, hvad og hvor meget man kan få svar på ad gangen: eet spørgsmål, og du kan først spørge igen om 6 måneder. Ellers drukner jeg i mails.

Nå, idet jeg går ud fra, at du hovedsageligt ønsker at vide besked om dit kærlighedsliv, som du beskriver en smule tvetydigt. Du skriver, “eller har jeg allerede mødt ham?” Altså må der have været et interessant emne inden for kortere tid, som ikke umiddelbart blev til noget mere seriøst - slutter jeg.

Dit FØDSELSHOROSKOP viser mig en lige lovligt godtroende eller naiv kvinde, der dog langt fra er mentalt mindre bemidlet. Men følelser betyder enormt meget for dig, så du sluger sikkert et par kameler for at få et forhold til at fungere rimelig smertefrit. Horoskopet peger desuden på, at denne lidt for store velvilje vil kunne koste dig en del penge undervejs gennem livet - præcist hvordan kan jeg ikke sige på stående fod.

Og ØJEBLIKSHOROSKOPET beskriver også, at du kan have oplevet en skuffelse af en art fornyligt. Den mand, som du må have haft forhåbninger om/til, kunne være en forhenværende overordnet eller chef, eller bare en mand med en vist magtposition. Og han kan virkelig ikke have behandlet dig særlig pænt eller høvisk, for horoskopet antyder noget i retningen af fysisk overlast, altså at han har slået dig. Psykisk grusomhed er sandelig mindst lige så alvorligt at forholde sig fornuftigt til. Nå ja, det ved du jo bedst selv. Men godt er det da så, at det ikke blev til mere.

Men tab nu ikke modet, skønt den tilstundende mørke tid nok kan føles ekstra belastende. Horoskopet vil slet ikke love dig et konkret parforhold, men til gengæld fantaserer du jo meget af tiden om, hvor dejligt det er at være sammen i kærlighedens garn… måske både vågen og i drømme. Og du kunne jo “snyde” lidt og f.eks. begynde at gå til dans, både for at motionere OG ikke mindst for at få en vis fysisk berøring med dette andet, sære køn: MÆND.

Mere kan jeg ikke foreslå dig, desværre. Jeg sender dig til slut mine varmeste og kærligste tanker. Leena
 
Mail læst 24.10.2019 kl. 08:29:06
Emne: Graviditet? (23 år)

Kære Leena.
Vi skrev sammen sidst i december måned 2018, hvor jeg fik svar på kommende boligsituation, men også graviditet. Du nævnte her, at der næppe ville komme en baby til mig førend om et år. Jeg blev gravid i sommers (første forsøg i fertilitetsbehandling), men aborterede desværre i 8. Uge. Vi har været 3 forsøg igennem efterfølgende, men uden tegn på noget held.

Mit spørgsmål til dig lyder derfor: vil du være sød at kigge på, om der evt. er nogen ændring i tidshorisonten for min graviditet? Er der evt. noget, jeg kan gøre for at hjælpe min krop/ sind på vej eller omvendt: er der noget i min krop/psyke, det blokerer? Sidste gang ramte du så præcist med beskrivelsen af mig og mit liv, og jeg har tænkt på dig mange gange siden.

Til trods for at jeg har en skøn datter (mod alle odds), er ønsket om endnu en guldklump kæmpe. Og det er svært, når omgangskredsen ikke forstår dette, men blot siger, at man skal være taknemmelig for det, jeg har. Derfor stiller jeg dette spørgsmål, i håb om at få lidt klarhed.

Tak fordi du giver dig tid til at hjælpe alle os, der kontakter dig!
Mvh Fiskekvinden

Kære Fiskekvinde,
Du spørger med unge menneskers sædvanlige utålmodighed om en graviditet og henviser til mit svar på dét spørgsmål. Men du har ikke nærlæst ordene, for der står klart, at du ikke kan forvente gevinst førend om "godt og vel et år", skrevet den 4/12-2018; endnu er vi da i november måned 2019.

At jeg stadigvæk har en kraftig tvivl på, om du overhovedet vil 1) blive gravid, dvs. undfange en lille ny verdensborger, og 2) fuldføre graviditeten, muligvis fordi du ikke passer tilstrækkelig godt på din krop og din sarte psyke, ja, det vil jeg lige gøre dig opmærksom på. 

Og hvad kan du så gøre ved dén problemstilling? Ja, det vil naturligvis altid være godt at leve sundt, dvs. primært økologisk og undgå fedt og sukker så vidt muligt, motionere med måde & ikke mindst at meditere dagligt, evt. dyrke yoga eller tai-chi. Det kunne jo også tænkes, at forhindringen ligger hos din partner, så hans spermatozoer ikke er levedygtige og mange nok??? Men det har I vel fået undersøgt fim. fertilitetsundersøgelsen.

Kærlig hilsen Leena
 
Mail læst 22.10.2019 kl. 14:24

EMNE. Nyt job?
Hej Leena

Jeg er pt. jobsøgende, har brug for en afklaring om, hvornår jeg får fast arbejde.
 
Jeg mistede mit job sidste år, og har i mellemtiden haft en midlertidig ansættelse, som sluttede i slutningen af august 2019.

På forhånd tak. Med venlig hilsen Fiskemanden

Kære Fiskemand,
Dit FØDSELSHOROSKOP udviser en ganske særlig vilje til både at klare dig selv og en stor samvittighedsfuldhed og moden ansvarsfølelse.
 
I grunden er du mestendels et positivt, charmerende, arbejdsomt og samvittighedsfuldt væsen; men hvis du oplever, at du ikke ganske formår at klare dagen og vejen, eller muligvis ikke får den anerkendelse, du så vel fortjener, kan du forfalde til noget nær depression.
 
Dette fremgår jo også tydeligt af din mail. En ting frygter du (vist) mere end noget andet, nemlig at miste kontrollen med din økonomi, altså at blive fattig.

Og hvilket svar kan jeg så fravriste SPØRGSMÅLSHORO-SKOPET mht. dit ønske om snart at finde en ny arbejdsplads? Du repræsenteres hér af MÅNEN, der i dette himmelkort befinder sig nogenlunde godt i Løven, der antyder, at du fornylig afsluttede en kortere ansættelse.
 
Desuden repræsenteres du af (hvad vi i gamle dage kaldte ‘den sure, gamle tysklærer’) SATURN i hans eget tegn Stenbukken, hvor han i snart et år har forsøgt at nå frem til “underverdenens/underbevidsthedens konge” PLUTO, der begge beretter om enorme krav og trange tider, uden de store midler til selv det mest almindelige. Kort sagt: du sidder hårdt i det økonomisk.
 
Desuden befinder de sig begge i dit 1. hus, der beskriver dit ydre, din krop og dit ‘image’ - en stærk position, men noget anstrengende, må man sige.

Jobbet, som du gerne vil have, vises af MARS, der for tiden befinder sig i VENUS’ tegn Vægten, hvor han regnes for svækket (= en tøffelhelt), så heller ikke han fungerer optimalt lige for tiden.

For at kunne besvare dit spørgsmål med et “Ja, du vil snart finde dig et job”, skal Månen/Saturn og Mars mødes i en forbindelse, uden at nogen af de andre planeter blander sig deri i mellemtiden. Dette sker faktisk om ca. ½ grad, hvor MÅNEN tilsmiler MARS, hvilket omregnet til mennesketid vil svare til ½ år, muligvis ½ måned… men det finder du jo selv ud af. Desuden mødes MARS & SATURN om præcis 3 grader, dvs. 3 måneder. (Hvis det første aspekt ikke virker, indfinder det andet sig helt sikkert, men rummer ikke helt lige så gunstig en karakter som førstnævnte.) Så du kan derfor forvente at få et nyt arbejde om senest ½ år! Ja, det kan tænkes, at den anden tidsfaktor skal omregnes til UGER og ikke MÅNEDER, men det vil du jo også selv finde ud af. Dette er en af de vanskeligste ting at afgøre i sådanne ja/nej spørgsmål, så bær over med mig.

Jeg sender dig afslutningsvis mange kærlige tanker og de allerbedste ønsker for fremtiden.
Leena
 
Mail læst 10.10.2019 kl. 20:58
Emne: Opfølgning på sidste år

Kære Leena.

Sidste år gav du mig svar - et svar, som virkelig har givet mening. Men nu mangler jeg igen et opfølgende svar. Sidste gang, jeg skrev, havde jeg aborteret igen, nu er situationen omvendt. Jeg bliver ikke gravid. Jeg mangler svar på, om det ser ud til at være indenfor rækkevidde? Vi kæmper og er tilknyttet en enhed under fertilitetsklinik, men stadig uden held. Det er hårdt og slider på mig og parforholdet. Kan ikke finde ro i, at det ikke sker.

Samtidig mangler jeg svar omkring mit job - jeg startede for 6 måneder siden, men føler mig usikker, selvom jeg ved, at jeg er dygtig. Min chef er efter min personlighed, og det bliver en daglig kamp med mig selv.

Håber du kan vise vej igen! JOMFRUKVINDEN, igen
 
Herpå valgte jeg endnu en gang at telefonere til Jomfrukvinden, idet spørgsmålet/-ene jo er fuldstændig de samme som for godt et år siden, og det aktuelle ØJEBLIKSHOROSKOP bringer ikke noget radikalt anderledes "svar" end det første. Situationen er således stadig uafklaret og IKKE SYNDERLIGT GUNSTIG FOR UNDFANGELSE AF BARN NR. 2. Spørgeren blev naturligt nok ked af det, men forstod jo godt, at jeg ganske vist også er clairvoyant, men ingen "heks", der kan afvende såvel hendes Fødsels- som hendes Øjeblikshoroskops udsagn....
 
Det følgende er mit "gamle", altså første svar til Jomfrukvinden, der endnu ikke har haft held til at blive mor for 2. gang. Heri beskrives både baggrunden (dvs. FØDSELSHOROSKOPETs udsagn) og ØJEBLIKSHOROSKOPETS "situationsrapport".
 
Bær over med en gammel kone… dit spørgsmål berører mig dybt, idet jeg selv efter min 1. mands død måtte ud og finde faderen til nr. 2. Det lykkedes; men der blev altså 3 ½ år mellem mine to poder. Nå ja, de er nu 51 og 47, men jeg kender dine følelser.

Jeg kan desværre ikke give dig et helt afklaret ja/nej svar, men snarere et: det tror jeg, ja - men…
Læs nu selv, og er der noget, du ikke forstår, så ring bare til mig på: 61 46 50 82. Kærligst Leena

Mail læst 10/8 2018 kl. 13:55
Emne: Barn nr. 2 & arbejde?
Jeg fandt din side, da jeg mangler svar på 2 ting i livet for at acceptere.

Min situation er den, at vi nu har forsøgt at få barn nr. 2 i et år uden succes. Der har været to aborter i dette tidsrum men ingen tegn på, at det skulle ske. Jeg har PCO, men har i øjeblikket ingen cyster. Kan du se, om der kommer bud med barn inden for overskuelig fremtid?
Mit arbejde har været et helvede de sidste 6 måneder efter en stress-reaktion. Jeg er uddannet receptionist og systemisk terapeut og arbejder nu i en administrativ stilling. Min chef og jeg fungerer ikke længere sammen, og jeg frygter hver dag. Dette er lidt et tillægsspørgsmåål til ovenstående, da svaret selvfølgelig er nej, hvis jeg bliver gravid i nærmeste fremtid. Men hvis ikke: skal jeg så søge videre?

Jomfrukvinden

Kære Jomfrukvinde,
Allerede mit første blik på dit FØDSELSHOROSKOP fortalte mig om dine vanskeligheder, både med at blive gravid og tillige med at holde på fosteret.
 
Du repræsenteres hér af MERKUR, der sådan set befinder sig meget godt i Vægten, det selskabelige og harmonisøgende tegn. Desuden vises du som moder (og måske vordende moder) af MÅNEN, der ikke har det specielt godt lige først i Skyttens iltre tegn.
 
Stik over for hende finder vi JUPITER, der beklageligvis ikke lover dig glæde og overskud, fordi han befinder sig på fremmed grund i Tvillingerne; han hører hjemme i Skytten og hersker således over dine tre planeter i Skytten. Dét i sig selv varsler ilde.
 
Hvad der er værre er, at planetherskeren over dit 5. hus (sjov, leg, dans, sex & børn) er “gamle, sure” SATURN, der ikke kan fordrage børn og barnlige sjæle. Han belastes oven i købet af sin særdeles tætte sammenstilling i Skytten med ballade- og skilsmisseplaneten URANUS, der desuden ofte er involveret ved aborter. Her har vi altså dobbelt indikation på, at alene det at blive gravid kan volde store problemer.
 
Disse to står derudover i kraftig spænding til din JOMFRUSOL, hvilket svækker hans (dvs. dit) sædvanlige energioverskud og livskraft ganske mærkbart. Alt dette antyder, at I må have haft vanskeligheder med at få jeres første barn sundt til verden.
 
For at understrege dette uheldssvangre udsagn står NEPTUN (illusions- og skuffelsesplaneten) i Stenbukken og i 5. huset, hvilket indikerer, at du nemt kan miste fosteret, hvis du bliver gravid. Samme Neptun danner en kraftig spænding op til MARS (din handlingsplanet, som derudover fortæller noget om din mands sædkvalitet). Det må man kalde dårlige odds, ikke sandt?
 
Dit stærkeste kort i hele denne misære er din optimistiske, ærlige og godhjertede MÅNE i Skytten, der ikke gerne accepterer nederlag og nægter at miste modet.
 
Hvilket budskab kommer så SPØRGSMÅLSHOROSKOPET med? Hér repræsenteres du igen af MÅNEN (som spørgeren) og desuden af MARS, der nu befinder sig lige først i Vandbæreren og oven i købet bevæger sig baglæns (set fra Jorden), hvilket plejer at betyde, at personen er på vej væk fra spørgeren, ofte fordi vedkommende er gået i tænkeboks for at overveje sine seneste handlinger/beslutninger.
 
Det er slående, at hele 6 planeter i dette spørgsmålshoroskop går baglæns, hvilket kun forekommer ret sjældent. De øvrige er MERKUR (dine tanker), SATURN (dine begrænsninger), URANUS (det ukontrollerbare), NEPTUN (dine drømme/illusioner) & PLUTO (dine ubevidste kræfter). Kort sagt: du er sandelig på spanden, min søde pige!

Gå nu ikke helt i sort, for en urgammel regel siger, at når planetherskeren JUPITER over 5. huset (altså børn) befinder sig i dit 1. hus (dit ydre, din krop) og i øvrigt har det godt i tegnet (og dét har den), så KAN barnet muligvis allerede være i din krop nu. Jeg har ingen tidligere erfaring med, om denne regel holder. Men du vil jo snart selv finde ud af det. Den lidt længere tidshorisont for dette så såre ønskede barn er ca. 1 år. Jeg håber sandt for dyden, at det holder stik.

Om din krop så vil acceptere at fuldføre graviditeten, kan jeg derimod IKKE garantere dig, med tanke på hvad dit fødselshoroskop fortæller. Men jeg ville - i din situation - overveje at ADOPTERE, for verden er fuld af børn, der mangler deres forældre og dermed en tryg opvækst. Ja, det er næppe det svar, du gerne havde set, beklager. Trods alt sender jeg dig mange kærlige tanker og de mest forhåbningsfulde ønsker for en fremtid MED barn nr. 2.
Kærligst Leena
 
Mail læst 02.10.2019 kl. 16:00
Emne: Frugtbar? (28 år)
Kære Leena,

Jeg har skrevet til dig før, for længe siden, og var forbløffet over, hvor grundigt og nøjagtigt dit svar var til mig. Tak for muligheden for at stille dig et fortroligt spørgsmål!

Min livssituation er lige nu den, at jeg om et lille års tid er færdiguddannet (som arkitekt) men er meget i tvivl om, om det egentlig er arkitektur, jeg gerne vil arbejde med. Jeg bor sammen med min kæreste, og vi er meget glade for hinanden. Der er ingen tvivl om, at det skal være os to!

Noget, der har fyldt meget for mig længe, er ønsket om at få et barn med min kæreste. Vi har prøvet et stykke tid on/off, uden held. Jeg har i mellemtiden problemer med et meget ustabilt stofskifte, hvilket ikke fremmer fertilitet. Min læge vil gerne bare se tiden an og først se mig igen, “når jeg er blevet gravid”. Jeg ved ikke, om børn er noget, jeg tør ønske mig, hvis det ikke skulle kunne lade sig gøre for mig at få dem.

Mit spørgsmål er, om der i vores fødselshoroskop kan aflæses noget om det emne?
På forhånd tak Kh Tvillingekvinden

Dette emne er et af klassikerne for kvindelige spørgere, og jeg er ofte blevet afæsket et ja/nej svar på netop dét spørgsmål. Også denne gang tyede jeg til telefonen for at få afklaret, hvad problemstillingen egentlig bundede i - og det vil altid være rart at kende lidt mere til kvindens og parforholdets historie, før jeg svarer.
 
SPØRGSMÅLSHOROSKOPET kommer med flere problematiske planetpositioner, hvoraf den mest uheldssvangre er SATURN & PLUTO stående tæt sammen i Stenbukken, som de jo nu har gjort i flere år - og, hvad værre er: de befinder sig i 1. huset, altså dét der beskriver kvindens krop, udseende og (til en vis grad) hendes psykiske sindstilstand. Hun tror simpelthen ikke selv på, at en succesfuld graviditet kan overgå hende. Sandsynligvis gør hun ret deri. Men "troen kan jo flytte bjerge", hvilket også er min egen erfaring.
 
Dog finder vi i 5. huset, der beskriver alt hvad der er lystbetoner og dermed også egne børn, ballade- og uromageren URANUS, der som regel er involveret ved aborter, stående over for MERKUR, der hersker over 6. og 9. hus.
 
Det positive hér er, at såvel MÅNEN som JUPITER begge befinder sig i det optimistiske SKYTTENS tegn, der hyppigt lover guld og grønne skove. Desværre står samme Jupiter i kraftig spænding til NEPTUN i sit eget tegn Fiskene, hvilket kan pege helt konkret på overfølsomhed, allergi eller decideret misbrug af piller, alkohol eller narkotika. På det følelsesmæssige plan viser han gerne vores ønskedrøm og lykke og velstand, men han evner ikke at opfylde drømmen.
 
Både SOLEN & VENUS i Vægtens tegn i 10. huset ser heldigvis meget lyst på livet, sååhhh... tja, måske kan det lykkes. Men jeg er bange for, at det bliver vanskeligt at fuldføre "arbejdet". Nej, Tvillingekvinden blev ikke just gald for mit svar; men jeg tolker jo blot horoskopet, jeg bestemmer ingenting.
 

Mail læst 29.09.2019 kl. 18:24:20
Emne: Finder jeg sammen med min eksmand igen? (42 år)

Jeg blev separeret i november 2017, efter at min eksmand havde haft en affære det meste af året. Han ville pludselig igen retur i foråret 2018, fik derefter kolde fødder og gik retur til elskerinde. De havde et forhold fra juni til november 2018.
 
Herefter retur til et venskabsagtigt forhold med mig indtil marts 2019, hvor han igen blev “stresset”. Han er nu retur ved elskerinden igen, men begynder at røre på sig. Og jeg ved ikke, hvad det betyder. Savner ham men vil ikke ødelægges.... kh Skorpionkvinden

Mit hjerte blødte for denne kvinde ved at læse hendes mail; men samtidigt forstod jeg overhovedet ikke, hvorfor hun dog fandt sig i eks-mandens “hen-til-kommoden-og-tilbaws-igen” politik. Hvorfor blev hun ikke krænket og vred og markerede sit behov for at blive behandlet med respekt?

Altså måtte jeg ringe til hende med det samme, og det udviklede sig til en næsten timelang samtale, i løbet af hvilken jeg efterhånden så småt forstod hendes holdning og handlinger. Samtidigt følte jeg det som min pligt som medmenneske at indpode hende både selvagtelse og kærlighed til sit eget værd som menneske og kvinde. Ja, en mindre moralprædiken, blev det vistnok. Mit råd var/er ultrakort: GIV DOG SLIP PÅ HAM, uanset at I har to børn sammen.
 
Mail læst 24.09.2019 kl. 15:57:50
Emne: Rådvild (51 år)

Jeg føler mig meget i vildrede omkring mange aspekter i mit liv.
Jeg er mor til 3 piger, på 12, 22 og 25, hvoraf kun den yngste bor hjemme, de 2 andre har psykiske lidelser, som gør, at de (og dermed også jeg) ofte er i svære situationer. Jeg kan mærke, at det bekymrer mig og optager meget af min energi.

Jeg har i periode haft stress og er lige på kanten til at få det igen, er desuden for nylig kommet mig oven på en kræftsygdom. Efter afslutning af kræftbehandlingen beslutter min kæreste og jeg os for at købe hus på landet, hvilket har været anderledes, end det jeg i hvert fald drømte om, selvom jeg elsker vores hus. Er dog meget i tvivl om, hvorvidt det er rigtigt at beholde det.

Vi har været for optimistiske både ift. tid og økonomi, og er særligt i øjeblikket økonomisk udfordret, da min kæreste er arbejdssøgende efter en langtidssygemelding, hvilket i øvrigt yderligere har belastet vores forhold en del.

Desuden jeg ikke holde ud at være på mit arbejde længere og har definitivt besluttet at finde et andet job. Det skal være noget, der giver mig energi fremfor at dræne mig, og selvfølgelig samtidig rigeligt smør på brødet. Desværre har jeg en meget diffus ide om, hvad det skal være. Det hjælper ikke på det, at mit selvværd ikke er det bedste, og selvom jeg ved, at jeg mestrer mange ting, er jeg usikker, og jeg tvivler meget på, om jeg nu er god nok. Så hvordan ser det ud med jobskifte.

Generelt kører jeg meget på autopilot, og kan ikke rigtigt mærke, hvad jeg har lyst til, jeg føler mig desuden meget begrænset af den stramme økonomi, da jeg tidligere har haft meget dårlig økonomi, bl.a. med en gældssanering, som heldigvis er helt afsluttet. Med det følger stor irritation over, at jeg derfor stadig må tilsidesætte mine behov (f.eks. for tøj, kursus eller hygge med veninder), ligesom der er dårlig samvittighed over for den yngste datter, der på nogle områder må undvære ting/oplevelser.

Jeg vil altså til at have det sjovt og let, men jeg har desværre ikke erfaring med hvordan.

Håber du kan hjælpe med at finde hoved og hale i rodebutikken. Tak og mange hilsner fra “Den rådvilde” (Vægtkvinde)

Også denne kvindes spørgsmål foretrak jeg at besvare via en telefonsamtale, bl.a. fordi så mange faktorer var involveret i problematikken. I første omgang nøjedes jeg med at sende hende et foreløbigt og nærmest henholdende svar, idet jeg påpegede min daværende enorme arbejdsbyrde i forb.m. oversættelsen og korrekturlæsningen af en engelsk astrologibog. Men nogle dage inde i oktober ringede jeg kvinden op, og vi talte sammen i omkring en time, i løbet af hvilken hun fandt frem til en slags afgørelse og nogen sindsro. Skulle jeg have nedskrevet alt dette, måtte hun have ventet endnu længere, desværre. Hun valgte selv at koncentrere spørgsmålet til “et muligt, succesfyldt jobskifte”, som hun selv beskrev det.
 
Mail læst 15/9 2019 kl. 16:23
Emne: Tristesse…. (60 år)

Hej Leena!
Jeg bor alene, og det har jeg gjort i 5 1/2 år, siden jeg blev skilt fra min afrikanske mand. Den mand, som jeg nu venter på får lov til at komme til Sverige, og tilbage til mig.Vi har fået afslag på opholdstilladelse fra Migrationsverket, men har anket afgørelsen, og venter stadig på svar. Vi ønsker et liv sammen igen, og det er/ har været ren tortur at vente så længe på svar (ca.2,3 år i Sverige plus tid i Danmark).

Jeg føler mig ensom, trist/deprimeret. Jeg magter ingenting. Jeg har før været interesseret i de spirituelle ting bl.a. meditation og maling og har haft flere oplevelser, men al lyst er borte. Føler også, at jeg svigter mine gamle forældre i Danmark.-

Vil mit liv ændre sig? På forhånd tusind tak for dit svar! Krebsekvinden

Kære Krebsekvinde,
Intet under, hvis du føler dig ensom og trist for tiden. Dit FØDSELSHOROSKOP rummer ret så store og kraftige udfordringer til netop kærlighed og parforhold. På trods af din modne alder mangler du stadig et vedholdende arbejde med at lære dine egne dybder og ressourcer at kende, for uden dem vil du jo vedblive at løbe ind i de samme problemer igen og igen…. som du også selv gør opmærksom på.

Selvom der tilsyneladende er bunker af energi og overskud at finde hér, overdøver sin SOL i Krebsens følelsesfulde tegn i høj grad, hvad din udmærkede og livlige hjerne kommer med af argumenter. Og desværre driller den fantasifulde og ikke altid ganske sanddru NEPTUN denne lille tænkeplanet, så du “kommer til” at udtrykke dig uklart eller du drukner i urealistisk “ønsketænkning”.

Endnu tydeligere bliver temaet så ved, at din MÅNE (følelsessvingninger) befinder sig i Tyrens tryghedssøgende (ofte lidt naive) tegn, beklageligvis angribes af både din handlingsplanet MARS og din kærligheds-/pengeplanet VENUS og oven i købet også af JUPITER, der sagtens kan give dig nogle dygtige rutsjeture tilværelsen igennem.

Den eneste seriøse “strammer”-planet SATURN har det heldigvis udmærket i sit eget tegn Stenbukken, hvorfra han igen og igen kan ødelægge dit humør og din livsglæde med “sure” krav eller økonomiske nedskæringer. Heldigvis giver han dig derudover pligt- & ansvarsfølelse og bevidstheden om, at man jo ikke kommer sovende til ret meget her i livet. Det gamle ord om, at “nød lærer nøgen kvinde at spinde”, passer fint på dig. Du klarer dig igennem, men det tærer voldsomt på glæden indeni.

Men til dit spørgsmål: ØJEBLIKSHOROSKOPET har stor fokus på de mere alvorlige sider af tilværelsen: ambitioner, ansvar, forpligtelser, og en dybtliggende indre følelse af at “være forkert”, dvs. ikke at svare til og ejheller at kunne leve op til navnlig dine egne forventninger.
 
Planeterne i Stenbukken, der anslår temaet, er: SATURN & PLUTO, begge to planeter, der kræver al din energi hér og nu. Disse to har dannet parløb mere eller mindre tæt i over et år, mens de for tiden begge (set fra Jorden) vandrer ganske langsomt baglæns i nogle måneder. Enden herpå indtræder ikke før hen ad foråret 2020. Så du sidder “smukt” i saksen og kan intet foretage dig udover, hvad du/I allerede har sat i gang.

MÅNEN befinder sig i øvrigt ret godt i Vædderens ildfulde tegn, hvor hun lige har forladt en livlig samtale med VENUS & MERKUR i Vægtens tegn. Så muligvis kan det støtte dig lidt i din triste sindstilstand at få vendt din livssituation med én dig hidtil ubekendt astrolog?

KONKLUSION: Den officielle beslutning, som jeg omtaler lige om lidt, er måske ikke særlig positiv i forhold til dine/jeres ønsker. Men det ser ud til, at der kan komme en afgørelse på jeres “sag” inden for en tidshorisont på lige godt 6 uger… ja, det KAN altså lige så godt dreje sig om måneder; i disse spørgsmål kan det være vanskeligt at afgøre sådan noget.

Lad mig fortælle dig om de 4 STORE KOSMISKE LOVE, også kaldet “Astrologiens fire Søjler”. De er fundamentet for alle slags astrologi, østlig som vestlig, klassisk som esoterisk dvs. spirituel. (Det forekommer mig særlig beklageligt, at du i denne vanskelige periode af dit liv næsten ganske har opgivet dine spirituelle interesser). Derfor dette lille indspark:

Første er Loven om ENHED (“Vi er af samme stof, som drømme gøres af”…som Piet Hein sagde)
Anden er Loven om TILTRÆKNING (Affinitet)
Tredje er Loven om KORRESPONDANCE (Analogi/Ensdannethed; “som forneden, så foroven”)
Fjerde er Loven om HIERARKI (Udvikling).

Til slut sender jeg dig de kærligste tanker og bedste ønsker for en levende og kærlighedsfyldt fremtid. Leena
Leena Wåle | Holmevej 83, Brandelev, 4700 Næstved - Danmark | Tlf.: +45 61 46 50 82 | astroclaris@gmail.com