Brevkasse

Du kender det ud og ind: tankerne myldrer gennem din hjerne, men du kommer ikke frem til et klart svar. Måske er du en smule nærtagende eller stoler ikke ganske på, at familie og venner vil kunne forstå, endsige hjælpe dig ud af dit dilemma.
 
I så fald kan du skrive til mig, der har 33 års erfaring som professionel astrolog og har tavshedspligt. Beskriv din situation, helst med detaljer som: er du i parforhold, har du børn, er du i arbejde, hvordan bor du, hvordan kører økonomien, eller hvor blev den seksuelle lyst af?
 
1. Du går bare ind på den sidste side yderst til højre blandt fanebladene, kaldet "Kontakt" og udfylder skemaet, trykker på "Send", og så får jeg mailen ganske kort efter. For at komplettere min opfattelse af dig, så vær rar at beskrive din aktuelle situation efter bedste evne, helst med din personlige oplevelse midt i den!
 
2. Jeg har brug for at vide din fødselsdato, -måned, -år og tidspunktet på døgnet (helst inden for 15 minutter) & fødselsbyen - SAMT den by, du skriver fra. Vær rar desuden at angive, HVOR/HVEM du har fødselstidspunktet fra: nøjagtighed er vigtigt!
 
3. Denne service er fuldstændig GRATIS, så vær overbærende med mig, hvis det skulle vare nogle dage med svaret. Jeg arbejder også ofte med oversættelse af bøger og korrekturlæsning af samme. Du kan desværre KUN får svar på EET spørgsmål ad gangen!!!
 
4. Husk at opgive din mail-adresse, for ellers kan jeg ikke svare dig direkte eller få yderligere oplysninger, hvis jeg får brug for det.
 
Her kommer de seneste svar anført i kronologisk rækkefølge:
 
Mail læst 10.10.2019 kl. 20:58
Emne: Opfølgning på sidste år

Kære Leena.

Sidste år gav du mig svar - et svar, som virkelig har givet mening. Men nu mangler jeg igen et opfølgende svar. Sidste gang, jeg skrev, havde jeg aborteret igen, nu er situationen omvendt. Jeg bliver ikke gravid. Jeg mangler svar på, om det ser ud til at være indenfor rækkevidde? Vi kæmper og er tilknyttet en enhed under fertilitetsklinik, men stadig uden held. Det er hårdt og slider på mig og parforholdet. Kan ikke finde ro i, at det ikke sker.

Samtidig mangler jeg svar omkring mit job - jeg startede for 6 måneder siden, men føler mig usikker, selvom jeg ved, at jeg er dygtig. Min chef er efter min personlighed, og det bliver en daglig kamp med mig selv.

Håber du kan vise vej igen! JOMFRUKVINDEN, igen
 
Herpå valgte jeg endnu en gang at telefonere til Jomfrukvinden, idet spørgsmålet/-ene jo er fuldstændig de samme som for godt et år siden, og det aktuelle ØJEBLIKSHOROSKOP bringer ikke noget radikalt anderledes "svar" end det første. Situationen er således stadig uafklaret og IKKE SYNDERLIGT GUNSTIG FOR UNDFANGELSE AF BARN NR. 2. Spørgeren blev naturligt nok ked af det, men forstod jo godt, at jeg ganske vist også er clairvoyant, men ingen "heks", der kan afvende såvel hendes Fødsels- som hendes Øjeblikshoroskops udsagn....
 
Det følgende er mit "gamle", altså første svar til Jomfrukvinden, der endnu ikke har haft held til at blive mor for 2. gang. Heri beskrives både baggrunden (dvs. FØDSELSHOROSKOPETs udsagn) og ØJEBLIKSHOROSKOPETS "situationsrapport".
 
Bær over med en gammel kone… dit spørgsmål berører mig dybt, idet jeg selv efter min 1. mands død måtte ud og finde faderen til nr. 2. Det lykkedes; men der blev altså 3 ½ år mellem mine to poder. Nå ja, de er nu 51 og 47, men jeg kender dine følelser.

Jeg kan desværre ikke give dig et helt afklaret ja/nej svar, men snarere et: det tror jeg, ja - men…
Læs nu selv, og er der noget, du ikke forstår, så ring bare til mig på: 61 46 50 82. Kærligst Leena

Mail læst 10/8 2018 kl. 13:55
Emne: Barn nr. 2 & arbejde?
Jeg fandt din side, da jeg mangler svar på 2 ting i livet for at acceptere.

Min situation er den, at vi nu har forsøgt at få barn nr. 2 i et år uden succes. Der har været to aborter i dette tidsrum men ingen tegn på, at det skulle ske. Jeg har PCO, men har i øjeblikket ingen cyster. Kan du se, om der kommer bud med barn inden for overskuelig fremtid?
Mit arbejde har været et helvede de sidste 6 måneder efter en stress-reaktion. Jeg er uddannet receptionist og systemisk terapeut og arbejder nu i en administrativ stilling. Min chef og jeg fungerer ikke længere sammen, og jeg frygter hver dag. Dette er lidt et tillægsspørgsmåål til ovenstående, da svaret selvfølgelig er nej, hvis jeg bliver gravid i nærmeste fremtid. Men hvis ikke: skal jeg så søge videre?

Jomfrukvinden

Kære Jomfrukvinde,
Allerede mit første blik på dit FØDSELSHOROSKOP fortalte mig om dine vanskeligheder, både med at blive gravid og tillige med at holde på fosteret.
 
Du repræsenteres hér af MERKUR, der sådan set befinder sig meget godt i Vægten, det selskabelige og harmonisøgende tegn. Desuden vises du som moder (og måske vordende moder) af MÅNEN, der ikke har det specielt godt lige først i Skyttens iltre tegn.
 
Stik over for hende finder vi JUPITER, der beklageligvis ikke lover dig glæde og overskud, fordi han befinder sig på fremmed grund i Tvillingerne; han hører hjemme i Skytten og hersker således over dine tre planeter i Skytten. Dét i sig selv varsler ilde.
 
Hvad der er værre er, at planetherskeren over dit 5. hus (sjov, leg, dans, sex & børn) er “gamle, sure” SATURN, der ikke kan fordrage børn og barnlige sjæle. Han belastes oven i købet af sin særdeles tætte sammenstilling i Skytten med ballade- og skilsmisseplaneten URANUS, der desuden ofte er involveret ved aborter. Her har vi altså dobbelt indikation på, at alene det at blive gravid kan volde store problemer.
 
Disse to står derudover i kraftig spænding til din JOMFRUSOL, hvilket svækker hans (dvs. dit) sædvanlige energioverskud og livskraft ganske mærkbart. Alt dette antyder, at I må have haft vanskeligheder med at få jeres første barn sundt til verden.
 
For at understrege dette uheldssvangre udsagn står NEPTUN (illusions- og skuffelsesplaneten) i Stenbukken og i 5. huset, hvilket indikerer, at du nemt kan miste fosteret, hvis du bliver gravid. Samme Neptun danner en kraftig spænding op til MARS (din handlingsplanet, som derudover fortæller noget om din mands sædkvalitet). Det må man kalde dårlige odds, ikke sandt?
 
Dit stærkeste kort i hele denne misære er din optimistiske, ærlige og godhjertede MÅNE i Skytten, der ikke gerne accepterer nederlag og nægter at miste modet.
 
Hvilket budskab kommer så SPØRGSMÅLSHOROSKOPET med? Hér repræsenteres du igen af MÅNEN (som spørgeren) og desuden af MARS, der nu befinder sig lige først i Vandbæreren og oven i købet bevæger sig baglæns (set fra Jorden), hvilket plejer at betyde, at personen er på vej væk fra spørgeren, ofte fordi vedkommende er gået i tænkeboks for at overveje sine seneste handlinger/beslutninger.
 
Det er slående, at hele 6 planeter i dette spørgsmålshoroskop går baglæns, hvilket kun forekommer ret sjældent. De øvrige er MERKUR (dine tanker), SATURN (dine begrænsninger), URANUS (det ukontrollerbare), NEPTUN (dine drømme/illusioner) & PLUTO (dine ubevidste kræfter). Kort sagt: du er sandelig på spanden, min søde pige!

Gå nu ikke helt i sort, for en urgammel regel siger, at når planetherskeren JUPITER over 5. huset (altså børn) befinder sig i dit 1. hus (dit ydre, din krop) og i øvrigt har det godt i tegnet (og dét har den), så KAN barnet muligvis allerede være i din krop nu. Jeg har ingen tidligere erfaring med, om denne regel holder. Men du vil jo snart selv finde ud af det. Den lidt længere tidshorisont for dette så såre ønskede barn er ca. 1 år. Jeg håber sandt for dyden, at det holder stik.

Om din krop så vil acceptere at fuldføre graviditeten, kan jeg derimod IKKE garantere dig, med tanke på hvad dit fødselshoroskop fortæller. Men jeg ville - i din situation - overveje at ADOPTERE, for verden er fuld af børn, der mangler deres forældre og dermed en tryg opvækst. Ja, det er næppe det svar, du gerne havde set, beklager. Trods alt sender jeg dig mange kærlige tanker og de mest forhåbningsfulde ønsker for en fremtid MED barn nr. 2.
Kærligst Leena
 
Mail læst 02.10.2019 kl. 16:00
Emne: Frugtbar? (28 år)
Kære Leena,

Jeg har skrevet til dig før, for længe siden, og var forbløffet over, hvor grundigt og nøjagtigt dit svar var til mig. Tak for muligheden for at stille dig et fortroligt spørgsmål!

Min livssituation er lige nu den, at jeg om et lille års tid er færdiguddannet (som arkitekt) men er meget i tvivl om, om det egentlig er arkitektur, jeg gerne vil arbejde med. Jeg bor sammen med min kæreste, og vi er meget glade for hinanden. Der er ingen tvivl om, at det skal være os to!

Noget, der har fyldt meget for mig længe, er ønsket om at få et barn med min kæreste. Vi har prøvet et stykke tid on/off, uden held. Jeg har i mellemtiden problemer med et meget ustabilt stofskifte, hvilket ikke fremmer fertilitet. Min læge vil gerne bare se tiden an og først se mig igen, “når jeg er blevet gravid”. Jeg ved ikke, om børn er noget, jeg tør ønske mig, hvis det ikke skulle kunne lade sig gøre for mig at få dem.

Mit spørgsmål er, om der i vores fødselshoroskop kan aflæses noget om det emne?
På forhånd tak Kh Tvillingekvinden

Dette emne er et af klassikerne for kvindelige spørgere, og jeg er ofte blevet afæsket et ja/nej svar på netop dét spørgsmål. Også denne gang tyede jeg til telefonen for at få afklaret, hvad problemstillingen egentlig bundede i - og det vil altid være rart at kende lidt mere til kvindens og parforholdets historie, før jeg svarer.
 
SPØRGSMÅLSHOROSKOPET kommer med flere problematiske planetpositioner, hvoraf den mest uheldssvangre er SATURN & PLUTO stående tæt sammen i Stenbukken, som de jo nu har gjort i flere år - og, hvad værre er: de befinder sig i 1. huset, altså dét der beskriver kvindens krop, udseende og (til en vis grad) hendes psykiske sindstilstand. Hun tror simpelthen ikke selv på, at en succesfuld graviditet kan overgå hende. Sandsynligvis gør hun ret deri. Men "troen kan jo flytte bjerge", hvilket også er min egen erfaring.
 
Dog finder vi i 5. huset, der beskriver alt hvad der er lystbetoner og dermed også egne børn, ballade- og uromageren URANUS, der som regel er involveret ved aborter, stående over for MERKUR, der hersker over 6. og 9. hus.
 
Det positive hér er, at såvel MÅNEN som JUPITER begge befinder sig i det optimistiske SKYTTENS tegn, der hyppigt lover guld og grønne skove. Desværre står samme Jupiter i kraftig spænding til NEPTUN i sit eget tegn Fiskene, hvilket kan pege helt konkret på overfølsomhed, allergi eller decideret misbrug af piller, alkohol eller narkotika. På det følelsesmæssige plan viser han gerne vores ønskedrøm og lykke og velstand, men han evner ikke at opfylde drømmen.
 
Både SOLEN & VENUS i Vægtens tegn i 10. huset ser heldigvis meget lyst på livet, sååhhh... tja, måske kan det lykkes. Men jeg er bange for, at det bliver vanskeligt at fuldføre "arbejdet". Nej, Tvillingekvinden blev ikke just gald for mit svar; men jeg tolker jo blot horoskopet, jeg bestemmer ingenting.
 
Mail læst 24.09.2019 kl. 15:57:50
Emne: Rådvild (51 år)

Jeg føler mig meget i vildrede omkring mange aspekter i mit liv.
Jeg er mor til 3 piger, på 12, 22 og 25, hvoraf kun den yngste bor hjemme, de 2 andre har psykiske lidelser, som gør, at de (og dermed også jeg) ofte er i svære situationer. Jeg kan mærke, at det bekymrer mig og optager meget af min energi.

Jeg har i periode haft stress og er lige på kanten til at få det igen, er desuden for nylig kommet mig oven på en kræftsygdom. Efter afslutning af kræftbehandlingen beslutter min kæreste og jeg os for at købe hus på landet, hvilket har været anderledes, end det jeg i hvert fald drømte om, selvom jeg elsker vores hus. Er dog meget i tvivl om, hvorvidt det er rigtigt at beholde det.

Vi har været for optimistiske både ift. tid og økonomi, og er særligt i øjeblikket økonomisk udfordret, da min kæreste er arbejdssøgende efter en langtidssygemelding, hvilket i øvrigt yderligere har belastet vores forhold en del.

Desuden jeg ikke holde ud at være på mit arbejde længere og har definitivt besluttet at finde et andet job. Det skal være noget, der giver mig energi fremfor at dræne mig, og selvfølgelig samtidig rigeligt smør på brødet. Desværre har jeg en meget diffus ide om, hvad det skal være. Det hjælper ikke på det, at mit selvværd ikke er det bedste, og selvom jeg ved, at jeg mestrer mange ting, er jeg usikker, og jeg tvivler meget på, om jeg nu er god nok. Så hvordan ser det ud med jobskifte.

Generelt kører jeg meget på autopilot, og kan ikke rigtigt mærke, hvad jeg har lyst til, jeg føler mig desuden meget begrænset af den stramme økonomi, da jeg tidligere har haft meget dårlig økonomi, bl.a. med en gældssanering, som heldigvis er helt afsluttet. Med det følger stor irritation over, at jeg derfor stadig må tilsidesætte mine behov (f.eks. for tøj, kursus eller hygge med veninder), ligesom der er dårlig samvittighed over for den yngste datter, der på nogle områder må undvære ting/oplevelser.

Jeg vil altså til at have det sjovt og let, men jeg har desværre ikke erfaring med hvordan.

Håber du kan hjælpe med at finde hoved og hale i rodebutikken. Tak og mange hilsner fra “Den rådvilde” (Vægtkvinde)

Også denne kvindes spørgsmål foretrak jeg at besvare via en telefonsamtale, bl.a. fordi så mange faktorer var involveret i problematikken. I første omgang nøjedes jeg med at sende hende et foreløbigt og nærmest henholdende svar, idet jeg påpegede min daværende enorme arbejdsbyrde i forb.m. oversættelsen og korrekturlæsningen af en engelsk astrologibog. Men nogle dage inde i oktober ringede jeg kvinden op, og vi talte sammen i omkring en time, i løbet af hvilken hun fandt frem til en slags afgørelse og nogen sindsro. Skulle jeg have nedskrevet alt dette, måtte hun have ventet endnu længere, desværre. Hun valgte selv at koncentrere spørgsmålet til “et muligt, succesfyldt jobskifte”, som hun selv beskrev det.
 
Mail læst 15/9 2019 kl. 16:23
Emne: Tristesse…. (60 år)

Hej Leena!
Jeg bor alene, og det har jeg gjort i 5 1/2 år, siden jeg blev skilt fra min afrikanske mand. Den mand, som jeg nu venter på får lov til at komme til Sverige, og tilbage til mig.Vi har fået afslag på opholdstilladelse fra Migrationsverket, men har anket afgørelsen, og venter stadig på svar. Vi ønsker et liv sammen igen, og det er/ har været ren tortur at vente så længe på svar (ca.2,3 år i Sverige plus tid i Danmark).

Jeg føler mig ensom, trist/deprimeret. Jeg magter ingenting. Jeg har før været interesseret i de spirituelle ting bl.a. meditation og maling og har haft flere oplevelser, men al lyst er borte. Føler også, at jeg svigter mine gamle forældre i Danmark.-

Vil mit liv ændre sig? På forhånd tusind tak for dit svar! Krebsekvinden

Kære Krebsekvinde,
Intet under, hvis du føler dig ensom og trist for tiden. Dit FØDSELSHOROSKOP rummer ret så store og kraftige udfordringer til netop kærlighed og parforhold. På trods af din modne alder mangler du stadig et vedholdende arbejde med at lære dine egne dybder og ressourcer at kende, for uden dem vil du jo vedblive at løbe ind i de samme problemer igen og igen…. som du også selv gør opmærksom på.

Selvom der tilsyneladende er bunker af energi og overskud at finde hér, overdøver sin SOL i Krebsens følelsesfulde tegn i høj grad, hvad din udmærkede og livlige hjerne kommer med af argumenter. Og desværre driller den fantasifulde og ikke altid ganske sanddru NEPTUN denne lille tænkeplanet, så du “kommer til” at udtrykke dig uklart eller du drukner i urealistisk “ønsketænkning”.

Endnu tydeligere bliver temaet så ved, at din MÅNE (følelsessvingninger) befinder sig i Tyrens tryghedssøgende (ofte lidt naive) tegn, beklageligvis angribes af både din handlingsplanet MARS og din kærligheds-/pengeplanet VENUS og oven i købet også af JUPITER, der sagtens kan give dig nogle dygtige rutsjeture tilværelsen igennem.

Den eneste seriøse “strammer”-planet SATURN har det heldigvis udmærket i sit eget tegn Stenbukken, hvorfra han igen og igen kan ødelægge dit humør og din livsglæde med “sure” krav eller økonomiske nedskæringer. Heldigvis giver han dig derudover pligt- & ansvarsfølelse og bevidstheden om, at man jo ikke kommer sovende til ret meget her i livet. Det gamle ord om, at “nød lærer nøgen kvinde at spinde”, passer fint på dig. Du klarer dig igennem, men det tærer voldsomt på glæden indeni.

Men til dit spørgsmål: ØJEBLIKSHOROSKOPET har stor fokus på de mere alvorlige sider af tilværelsen: ambitioner, ansvar, forpligtelser, og en dybtliggende indre følelse af at “være forkert”, dvs. ikke at svare til og ejheller at kunne leve op til navnlig dine egne forventninger.
 
Planeterne i Stenbukken, der anslår temaet, er: SATURN & PLUTO, begge to planeter, der kræver al din energi hér og nu. Disse to har dannet parløb mere eller mindre tæt i over et år, mens de for tiden begge (set fra Jorden) vandrer ganske langsomt baglæns i nogle måneder. Enden herpå indtræder ikke før hen ad foråret 2020. Så du sidder “smukt” i saksen og kan intet foretage dig udover, hvad du/I allerede har sat i gang.

MÅNEN befinder sig i øvrigt ret godt i Vædderens ildfulde tegn, hvor hun lige har forladt en livlig samtale med VENUS & MERKUR i Vægtens tegn. Så muligvis kan det støtte dig lidt i din triste sindstilstand at få vendt din livssituation med én dig hidtil ubekendt astrolog?

KONKLUSION: Den officielle beslutning, som jeg omtaler lige om lidt, er måske ikke særlig positiv i forhold til dine/jeres ønsker. Men det ser ud til, at der kan komme en afgørelse på jeres “sag” inden for en tidshorisont på lige godt 6 uger… ja, det KAN altså lige så godt dreje sig om måneder; i disse spørgsmål kan det være vanskeligt at afgøre sådan noget.

Lad mig fortælle dig om de 4 STORE KOSMISKE LOVE, også kaldet “Astrologiens fire Søjler”. De er fundamentet for alle slags astrologi, østlig som vestlig, klassisk som esoterisk dvs. spirituel. (Det forekommer mig særlig beklageligt, at du i denne vanskelige periode af dit liv næsten ganske har opgivet dine spirituelle interesser). Derfor dette lille indspark:

Første er Loven om ENHED (“Vi er af samme stof, som drømme gøres af”…som Piet Hein sagde)
Anden er Loven om TILTRÆKNING (Affinitet)
Tredje er Loven om KORRESPONDANCE (Analogi/Ensdannethed; “som forneden, så foroven”)
Fjerde er Loven om HIERARKI (Udvikling).

Til slut sender jeg dig de kærligste tanker og bedste ønsker for en levende og kærlighedsfyldt fremtid. Leena
 
Mail læst 23/9 2019 kl. 09:58:44 
Emne: Job - igen (30 år)

Kære Leena,
Du fortalte mig i februar, at jobbet ville komme indenfor nogle måneder, og jeg fik også et jobtilbud, men til samtalen skreg alt i mig, at jeg skulle flygte. Så jeg valgte at takke nej til stillingen, selvom det ville have været dejligt med arbejde. Nu sidder jeg her stadig uden job og med et familieliv mere og mere i laser.
 
Min søn er særligt sensitiv og har svært ved verden, og hans far er så konservativ i sin opdragelse, at han ingen forståelse eller omsorg viser, når verden bliver for meget for ham. Så mor er altid den bedste, og det tærer på mine kræfter, plus at jeg ikke får nogen afveksling eller mulighed for at komme hjemmefra.
 
Det stresser yderligere, at min mand har forlangt, at vi skal tage hele vores livsstil op til revision, hvis jeg ikke har arbejde inden d. 31. Oktober (jeg har dagpenge til april 2020, så jeg synes stadig, der er lidt tid). Mit spørgsmål bliver så: er der snart et job til mig. Eller ender det med, at jeg nok må gå fra den mand, jeg har elsket og stadig elsker, gennem 12 år, fordi at han er stresset over, at jeg ikke arbejder. Det har forandret ham, og det påvirker vores søn. 

Kort og godt, får jeg arbejde snart, så familielivet kan blive lidt mere roligt?
Med Venlig Hilsen Den trætte Skytte
 
Kære stressede Skyttekvinde,
Dit FØDSELSHOROSKOP har du jo alleredde fået tolket, så vi fortsætter til dit spørgsmål. Som jeg fortalte dig i sidste omgang, har du siden juli 2016 været inde i en stime af udfordringer, der desværre først vil lette sidst i 2019. (Endnu er vi jo kun ultimo september).

Faktisk burde jeg slet ikke besvare dit spørgsmål, som jo er præcis det samme som sidst og andre gange tidligere. Og jeg fik jo ret, ud fra de astrologiske aspekter: DU FIK ET JOB. At du så i situationen “får kolde fødder” og takker nej, er du jo i din gode ret til; men du kan ikke klage over mit korrekte svar.

For mig at se er du på sæt og vis et “offer” for dit eget kraftfulde temperament: du VIL for meget ALT, alt for HURTIGT! Jeg har også som du SOLEN & MERKUR i Skytten, så jeg kender sandelig så udmærket den betydelige utålmodighed og  selvfølelse - for ikke at sige stolthed - dét medfører. Men du kan jo i dagens situation ikke rigtigt tillade dig at være SÅ kræsen; man skal jo have mad på bordet og penge til huslejen.

Det virker ud fra din sidste mail desuden, som om du og din mand ikke taler samme sprog, hvilket jo bare gør hverdagslivet mere problematisk. Faktisk må jeg nok give din mand ret i, at I må gennemdrøfte jeres situation snarest, selvom det sandsynligvis ikke rigtigt passer dig; (du foretrækker vist at have kontrol med det meste). Jo før, jo bedre, vil jeg mene!

For du har jo ret i, at enden på denne redelighed nemt kan blive, at du må forlade din mand, som du siger, du stadig elsker. Jo, men HVAD ved ham er det, du elsker? Og kender du ham egentlig til bunds? Meget kan man sige om dig; men just “konservativ” ville være den sidste betegnelse, jeg ville vælge. Måske ligger jeres respektive værdinormer ret langt fra hinanden, muligvis så langt, at I ikke formår at bygge bro “imellem landsdelene”?

KONKLUSION: Min oplevelse i dag af dit ægteskab er, at din mand inderst inde er lidt ræd for dig og din råstyrke. Det nemmeste, når man ikke vover at tage til genmæle, er jo at lukke sig inde i sig selv, tryg i sine egne vante værdinormer, dvs. ude fra dig. Et åbent sind hos begge parter kan føre til en virkeligt god samtale, så I ad den vej kan få løst op for jeres fælles vanskeligheder. Det bedste er jo nok parterapi; men det står der næppe på jeres penge…
 
Til slut sender jeg dig mine bedste og kærligste tanker. Leena
 
Mail læst 9/9 2019 kl. 21:33
Emne: Min fremtid

Hej Leena,
Jeg bor alene med mine to børn. Har boet alene i snart 10 år.
Jeg føler, at jeg står ved en skillevej i mit liv. Mine børn er så store nu, at de inden for de næste 2-3 år begge er flyttet hjemmefra, og hvad skal jeg så.

Bolig:
Når pigerne er flyttet hjemmefra, vil jeg så blive boende i mit nuværende hus, eller vil jeg sælge det og finde et andet sted at bo? Og bliver det evt. i en by ikke langt fra, hvor jeg bor nu, eller flytter jeg til den anden ende af lande?

Job:
Jeg er pr. 1. januar 2020 varslet ned i tid fra 37 til 30 timer., hvilket er en drastisk lønnedgang. Vil jeg finde et andet job, eller vil jeg finde et job at supplere med? Vil det blive inden for mit nuværende erhverv, eller vil jeg finde på noget andet? Jeg vil/skal arbejde 37 timer.
Er mit nuværende job godt for mig? Føler ikke, at jeg har det godt på min nuværende arbejdsplads.

En kæreste til mig:
Er jeg snart så heldig at finde/få mig en kæreste? Og hvor møder jeg ham evt? Jeg var i 2018 i et kortvarigt forhold med en mand. Kan du se, om der er mulighed for, at han og jeg kan genoptage forbindelsen og evt. blive kærester igen. Måske starte med at være venner.
Eller kommer der en anden mand på banen, som bliver min kæreste? Og kan du evt. se, hvornår der vil ske noget.

Venter spændt på dit svar.
Venlig hilsen Løvekvinden

Kære Løvekvinde,
Intet under, hvis du føler, at du står i et vadested for tiden. Dit FØDSELSHOROSKOP rummer ret så store og kraftige udfordringer til netop kærlighed og parforhold. På trods af din lidt modne alder mangler du stadig et vedholdende arbejde med at lære dine egne dybder og ressourcer at kende, for uden dem vil du jo vedblive at løbe ind i de samme problemer igen og igen…. som du sikkert selv udmærket er klar over.

Du er jo født ved NYmåne, altså det døgn, hvor SOL & MÅNE befinder sig så at sige klods op og ned ad hinanden, dog her har din Sol lige listet sig ind i sit eget tegn: Løven, mens din Måne stadig trisser rundt sidst i Krebsen. Samme Måne står på den anden side sammen med din handlingsplanet Mars, og begge disse to bliver kraftigt spændt op af din SATURN (der desværre befinder sig på fjendegrund i Vædderen), så det dér med ansvar og pligter er ikke lige din kop the. En af dine livsopgaver er altså at lære og acceptere, at uden arbejde og flid vil intet fungere, som du ønsker det.

Endnu tydeligere bliver det så ved, at din MÅNE (følelsessvingninger) befinder sig i Krebsens sensitive tegn, og hendes store følsomhed understreges yderligere af den underbevidste indvirkning fra NEPTUN i Skorpionen. Både Månen, Mars & Merkur er under Neptuns påvirkning, så du er således ikke helt håbløs som planlægger og udfører, men foretrækker alligevel at forsvinde indad i dine egne, dybe følelser og fantasiforestillinger. Dette bevirker, at du forelsker dig i “de forkerte” mænd, dvs. dit eget indre billede af din-for-tiden-kæreste, og slet ikke kan opfatte den virkelige mand, som han er for andre (og sig selv).

Men til dit spørgsmål: ØJEBLIKSHOROSKOPET har stor fokus på de mere alvorlige sider af tilværelsen: ambitioner, ansvar, forpligtelser, og en dybtliggende indre følelse af at “være forkert”, dvs. ikke at svare til og ej heller at kunne leve op til andres forventninger. Planeterne i Stenbukken er: MÅNEN, SATURN, & PLUTO, altså overvejende mænd eller en maskulin energi, der angriber eller nedgør dine feminine dyder.

MÅNEN befinder sig altså “belejret”(, som man sagde i oldtiden,) af disse 2 “slyngler” og lider simpelthen af sorg og savn. Det skal lige bemærkes, at alle disse planeter - minus Månen - bevæger sig baglæns(, set fra Jorden). Oftest hentyder dette ret hyppige fænomen til nogle “gamle tilstande”, som vi endnu ikke helt har afklaret og dermed afsluttet. De vil først fungere med deres vanlige kraft, når de igen (set fra Jorden) vender rundt for at bevæge sig fremad.

Desværre er et snarligt parforhold IKKE, hvad horoskopet taler om. Nej, det forsøger i stedet at lære dig at elske dig selv (dvs. at acceptere og respektere dig selv), for når du gør det fuldt ud, vil du automatisk udsende kærlighedens energier, der så vil indfange et andet levende væsen, der har brug for netop dig.

FAKTISK KAN JEG - i følge de tusind år gamle regler for spørgsmålshoroskoper - SLET IKKE BESVARE din mail, for vi er endnu en gang løbet ind i en “TOMGANGSMÅNE”.
(Hér får du en uddybning af, hvad det vil sige:
Du har nok bemærket, at jeg altid anfører det tidspunkt, på hvilket jeg har læst og forstået spørgemailen, for det er det tidspunkt, som jeg opstiller spørgsmåls-horoskopet for. Og det kan være 10 minutter, efter at spørgeren har sendt mailen, eller næste dags morgen/formiddag afhængigt af, hvor meget jeg har at gøre før dagens “arbejde”. Således bliver det et samspil af “tilfældigheder”, der afgør, hvornår mailen læses - og således er det hverken dig eller mig, der bevidst bestemmer, hvor Månen befinder sig, når jeg læser din mail.)

Når jeg skriver, at SPØRGSMÅLSHOROSKOPET ikke tillader mig at svare dig, er det, fordi vi igen har en MÅNE, der går i tomgang.  Månen bevæger sig 11-14 grader i døgnet, og da hvert tegn dækker 30 grader, siger det sig selv, at fænomenet optræder hver 2./3. dag, så det er der intet unormalt i
Jeg repeterer lige, hvad mine gode kolleger Louise Kirsebom & Johan Hjelmborg skriver herom i deres bog “Øjeblikshoroskopet”:

“Under sin vandring gennem hvert tegn danner Månen en række aspekter (planetforbindelser), der fortæller om udviklingsforløbet for den pågældende klient eller selve spørgsmålet, hvis et sådant er stillet. (…) 
Men efter at sidste hovedaspekt er blevet dannet, og før den går ind i det næste tegn, befinder Månen sig i en slags tomrum - den går “i tomgang”. Dette er en af de klassiske tydnings-indskrænknings-konditioner, ifølge hvilken astrologen bør være forsigtig, og traditionen leverer denne tydning: “der sker intet” - hvilket dog skal tages med et vist forbehold.
Som altid, når en planet er ved at skifte tegn, må man regne med, at forudsætningerne for dens virke kommer til at ændres. Det er derfor ikke muligt ud fra de givne omstændigheder at levere et klart eller entydigt svar. 
Traditionen siger, at en Måne i tomgang trøster den bekymrede og slår koldt vand i blodet på den håbefulde, for hverken det, som man frygter eller håber, kommer til at ske.”

Til slut sender jeg dig de kærligste tanker og bedste ønsker for en levende og kærlighedsfyldt fremtid.
Leena
 
Mail læst 28/8-2019 kl. 09:35:30
Emne: Bliver jeg gravid?

Hej. Min mand og jeg vil rigtig gerne vide, om vi bliver gravide inden for den nærmeste fremtid.
Jeg mistede desværre for snart 2 år siden den ene æggeleder samt en lille bebs, der sad på den...
 
Vi vil så gerne have en lille én igen. Krebsekvinden

Kære Krebsekvinde,
Siden den 28/8 har jeg forsøgt at bearbejde min ulyst til at besvare dit spørgsmål, for horoskoperne fortalte ganske umiskendeligt en negativ tendens; men her kommer nu mit svar - som lovet.

Allerede mit første blik på dit FØDSELSHOROSKOP fortalte mig om dine vanskeligheder, både med at blive gravid og desværre tillige med at holde på fosteret. Du repræsenteres hér af MERKUR, der befinder sig udmærket i sit eget tegn Tvillingerne, det livlige, snakkesalige tegn. Uheldigvis står havenes konge NEPTUN lige over for samme Merkur, og han er vældig stærk i sit “gamle” tegn: Skytten. Og lige i nærheden af Merkur finder vi desuden krigerplaneten MARS, der således også påvirkes af Neptuns trang til at nedbryde, drukne eller bare få ting til at forsvinde. Således indikeres 1. gang, at du kan møde væsentlige vanskeligheder med selv at danne en familie, dvs. far, mor og børn.

Du vises desuden også af moderskabsplaneten MÅNEN, der opholder sig i 6. huset, der fortæller om dine daglige rutiner, men desværre står hun i SATURNS tegn: Vandbæreren hvor hun fryses ude, fordi han ligesom ikke kan unde nogen umiddelbar glæde og livslyst. Hvad værre er, at samme Måne faktisk står i spænding til den oprørske URANUS, der ofte har forårsaget ufrivillige aborter, for han kan ikke lide børn og barnlige sjæle. Her har vi altså dobbelt indikation på, at alene det at blive gravid kan volde store problemer. Det må man kalde dårlige odds, ikke sandt?

Du selv som voksen vises af SOLEN, der har det nogenlunde godt i moderskabets tegn Krebsen, men beklageligvis lovlig tæt på føromtalte MARS, dog i kommunikationstegnet Tvillingerne. Dette peger på, at du er et dybt følsomt individ, der gerne giver af dit overskud til dem, der har brug for det.

Hvilket budskab kommer så SPØRGSMÅLSHOROSKOPET med? Hér repræsenteres du af VENUS, der trives helt godt i Jomfruens tegn - desværre også ofte et ufrugtbart tegn, hvilket understreges af både MARS’ & SOLENS nærhed i samme tegn. Heldigvis befinder MÅNEN sig nu i Løvens livfulde tegn.
 
Men, ak og ve: barnet vises igen af især Vandbærerens og Stenbukkens tegn og disses planethersker SATURN, der for tiden går gennem sit eget Stenbukkens tegn, hvor han har sin fulde værdighed, altså livskraft. [I snart lang tid har Saturn fået følgeskab af den langsomste - og stærkest indvirkende planet - PLUTO, der som regel bare rent principielt er IMOD, ja næsten hvad som helst. Disse to banditters parløb overstås først engang i foråret 2020, og det vil sandt for dyden blive en lettelse for mange!]
 
Oven i købet bevæger de begge to sig for tiden baglæns (set fra Jorden), hvilket plejer at betyde, at personen er på vej væk fra spørgeren, ofte fordi vedkommende er gået i tænkeboks for at overveje sine seneste handlinger/beslutninger. Ergo har jeres evt. barn i øjeblikket slet ikke lyst til at manifestere sig i vores fysiske verden. NB: Saturn vender rundt for så småt igen at vandre fremad den 18/9, så før den tid vil det være ganske omsonst af arbejde på igen at blive gravid. Muligvis vil det være gunstigst at vente med at “plante frø til barnet”, til forårssolen skinner igen.

Gå nu ikke helt i sort, for du kan MÅSKE blive gravid igen, i så fald hedder tidshorisonten godt 7-8 måneder. Om din krop så vil acceptere at fuldføre graviditeten, kan jeg derimod IKKE garantere dig, med tanke på hvad dit fødselshoroskop fortæller. Men jeg ville - i din situation - overveje at ADOPTERE, for verden er fuld af børn, der mangler deres forældre og dermed en tryg opvækst. Ja, det er næppe det svar, du gerne havde set, beklager.
 
Trods alt sender jeg dig mange kærlige tanker og de mest forhåbningsfulde ønsker for en fremtid MED børn.
Leena
 
Mail læst 29/7-2019 kl. 13:38:55 (besvaret 14/8-2019)
Emne: Mine nøgler er væk
 
Hej. Jeg har mistet mine nøgler, siden i lørdags. Har led og ledt, uden det er lykkedes mig at finde dem. Der er 4 nøgler: en til min lejlighed, en til hoveddøren, en til min far (en aflang) og en til min cykel med sort hoved. Jeg har været på hittegodskontoret; dér er de ikke... :-(
Kan du fornemme, hvor de kan være? Mvh A.
 
Stakkels du! Det er nu snart mange år, siden jeg selv mistede nøgler; men jeg kender panik fornemmelsen. Desværre kan jeg intet tydeligt vride ud af spørgsmålshoroskopet for at hjælpe dig - beklager. Kærlig hilsen Leena
 
Mail læst 13/8-2019 kl. 08:18:35
Emne: Angående en fyr
 
Jeg har kendt en fyr, som af private årsager ikke gide snakke med mig mere... jeg har virkelig brug for at vide, om jeg ser ham igen, og om vi finder ud af det igen. Har brug for ro.Tyrekvinde :-(
 
Kære Tyrekvinde,
Jeg beklager, men du har ikke haft heldet med dig, da du valgte at sende mig din spørgemail, for du/vi er (ligesom svaret fra den 19/7) rendt ind i en "tomgangs-måne".
 
Derfor kan jeg ikke svare dig med hverken et "ja" eller et "nej". Se selv  under mit svar ang. BOLIG, fra den 19/7-2019 for at få en forklaring på denne astro-tekniske regel. Kærlig hilsen Leena
 
 
 
Mail læst 16/7-2019 kl. 09:37:40
Emne: Tvivl omkring min fremtid

Hej Leena,
Jeg er 21 år og har meget store personlige mål i livet, hvor jeg gerne vil opnå så meget som overhovedet muligt.

Jeg blev færdig på handelsgymnasiet for et år siden; gennem de tre år havde jeg tit tænkt på, hvad jeg skulle efterfølgende. Jeg har, lige siden jeg var helt lille, altid haft en drøm om at blive pilot. Jeg valgte dog at tage på handelsgymnasium, fordi jeg havde nogle andre ting, jeg ligeså gerne ville. Da jeg kom til afslutningen på mit gymnasieforløb, havde jeg besluttet mig for, at det skulle være pilot, jeg skulle være.

Jeg har nu gået på uddannelsen som pilot i snart et år, og derved er jeg omtrent halvvejs. Jeg har gennemført halvdelen af mine skriftlige prøver med gode resultater.

Jeg er dog ved at gå meget træt i det, jeg har fået ødelagt det meste af min lyst til at forsætte af nogle enkelte undervisere, der gennem deres væremåde fuldstændig ødelægger min selvtillid i forhold til flyvningen.

Jeg har stadig en brændende lyst til at færdiggøre min uddanelse, men jeg har ikke lyst til at udsætte mig selv for 1,5 år mere, hvor jeg ikke føler mig glad, og hvor jeg ikke har det godt. Jeg havde på handelsgymnasiet det rigtig godt med de økonomiske fag, og jeg har flere gange overvejet, om jeg har taget det helt forkerte valg.

Jeg har overvejet tre ting: om jeg skal fortsætte min uddanelse andetsteds, blive på min nuværende skole og kæmpe videre, eller gå tilbage til en økonomisk uddanelse.

Uddannelsen til pilot koster rigtig mange penge, så det er en investering i en forhåbentlig god fremtid, dog er det også nu, jeg kan sige stop, uden at den økonomiske konsekvens bliver alt for stor.

Jeg ser mig ikke selv som en, der giver op. Jeg er kommet igennem alle hindringer, der er blevet stillet for mig i livet, så det skal ikke ses, som om jeg knækker ved lidt modgang. Jeg har dog aldrig haft det så svært, som jeg har det nu.
Jeg vil gerne havde dit råd til hvad du tror ville gavne min fremtid bedst og om du måske ser et helt fjerde alternativ som løsningen for mig.

Mange hilsner fra en meget tvivlende Krebs
 
Heller ikke denne unge mand fandt jeg det muligt at svare blot nogenlunde éntydigt, hvorfor jeg udbad mig yderligere oplysninger, inden jeg efter nogle dages travlhed med andre forehavender til slut valgte et ringe til ham.
 
Derpå havde vi en laaang samtale, i løbet af hvilken han (vistnok) kom frem til et brugbart resultatet. Hans spørgsmål er jo af så specifik en karakter, at et blot-og-bart ja/nej-svar ikke ville kunne afhjælpe hans tvivlen. 
 
Mail læst 19/7-2019 kl. 13:10:10
Emne: Bolig

Hej Leena. Jeg har skrevet til dig før for et par år siden og var glad for dit svar. Nu har jeg et nyt spørgsmål, nemlig om jeg flytter herfra, hvor jeg bor nu, til enten en andelsbolig eller en billigere bolig. Sagen er, at - efter jeg solgte mit rækkehus for ca. 1½ år siden - har jeg boet i en dejlig, men dyr lejebolig. Jeg har kik på en hyggelig andelsforening (rækkehus) i Nivå, men er der udsigt til, at jeg kan købe et hus der, når der kommer et til salg?
Kærlig hilsen fra Vædderkvinden
 
 
Kære Vædderkvinde,
 
Du har desværre været så uheldig at rådspørge mig på et tidspunkt, hvor de tusind år gamle regler for spørgsmålshoroskoper IKKE TILLADER mig at besvare din bøn. Vi er endnu en gang rendt ind i en "tomgangs-måne". Hér får du en uddybning af, hvad det vil sige:
Du har nok bemærket, at jeg altid anfører det tidspunkt, på hvilket jeg har læst og forstået spørgemailen, for det er dét tidspunkt, som jeg opstiller spørgsmåls-horoskopet for. Og det kan være 10 minutter, efter at spørgeren har sendt mailen, eller næste dags morgen/formiddag afhængigt af, hvor meget jeg har at gøre før dagens “arbejde”. Således bliver det et samspil af “tilfældigheder”, der afgør, hvornår mailen læses - og således er det hverken dig eller mig, der bevidst bestemmer, hvor Månen befinder sig, når jeg læser din mail.

Når jeg skriver, at SPØRGSMÅLSHOROSKOPET ikke tillader mig at svare dig, er det, fordi vi igen har en MÅNE, der går i tomgang.  Månen bevæger sig 11-14 grader i døgnet, og da hvert tegn dækker 30 grader, siger det sig selv, at fænomenet optræder hver 2./3. dag, så det er der intet unormalt i
Jeg repeterer lige, hvad mine gode kolleger Louise Kirsebom & Johan Hjelmborg skriver herom i deres bog “Øjeblikshoroskopet”:

“Under sin vandring gennem hvert tegn danner Månen en række aspekter (planetforbindelser), der fortæller om udviklingsforløbet for den pågældende klient eller selve spørgsmålet, hvis et sådant er stillet. (…) 
Men efter at sidste hovedaspekt er blevet dannet, og før den går ind i det næste tegn, befinder Månen sig i en slags tomrum - den går “i tomgang”. Dette er en af de klassiske tydnings-indskrænknings-konditioner, ifølge hvilken astrologen bør være forsigtig, og traditionen leverer denne tydning: “der sker intet” - hvilket dog skal tages med et vist forbehold.
Som altid, når en planet er ved at skifte tegn, må man regne med, at forudsætningerne for dens virke kommer til at ændres. Det er derfor ikke muligt ud fra de givne omstændigheder at levere et klart eller entydigt svar. 
Traditionen siger, at en Måne i tomgang trøster den bekymrede og slår koldt vand i blodet på den håbefulde, for hverken det, som man frygter eller håber, kommer til at ske.”
 
 
Du må altså væbne dig med TÅLMODIGHED, kære pige! Bedre held næste gang. Knus fra Leena
 
 
Mail læst 10/7-2019 kl. 17:31:20
Emne: Mor

Jeg har boet på denne adresse i 13år blev gift i 2010 med min elskede mand. Min mor døde i Slagelse den 26. oktober 2006; mine forældre skulle have været med til min 31. års fødselsdag; men de kunne ikke komme, da mor var syg.
 
Jeg snakkede med min far, der sagde, at hun kom hun fra kapellet om eftermiddagen. Jeg gik jo i chok, for jeg havde jo ikke vidst noget. Der var ikke noget der hang sammen hos mig. Det gik først op for mig, at det var hende, der var død, da jeg så hende i kisten.
 
Grunden til jeg kontakter dig, er, at jeg har på fornemmelsen, at min mor vil fortælle mig noget for jeg hører dørklokken her i min bolig, nogle gange om morgenen. Men i morges kl 6.30 lød der hård og kraftig banken på min dør. Hver gang jeg hører disse lyde, går jeg ud og kigger og åbner døren; men der ikke nogen der ude. Vi kommer godt ud af det med vores naboer, og de gange jeg har hørt de lyde, har jeg ikke ventet gæster.
 
Derfor går mine tanker på, at mor går igen her; men jeg er ikke helt sikker. Jeg vil gerne have dig til at undersøge sagen, så jeg kan blive mere tryg ved at bo her igen. Det har stået på et par år med de lyde. Min mand hører dem ikke - kun mig.
 
Jeg ved også, at hun var begyndt at spare op til vores bryllup, inden hun døde, for det nåede hun at fortælle mig. Hun ringede mange gange om dagen, da hun var i live for at høre, om jeg havde det godt. Håber inderligt, at du kan hjælpe mig med det her, for jeg synes, at det et meget mystisk .
Vægtkvinden
 
Denne spørgemail fandt jeg det ikke muligt at besvare alene ud fra astrologiske data, hvorfor jeg telefonerede til kvinden og fortalte hende hvorfor ikke, og vi talte dernæst sammen ca. 1/2 times tid om hendes - for almindelige mennesker - noget sære oplevelser.
 
Jeg gjorde mit bedste for at forklare hende situationen set ud fra et clairvoyant synspunkt, beroligede hende og belærte hende om flere ting. Dels at hun jo kunne lære at beskytte sig selv imod gentagelser, bl.a. ved at anmode moderen om at ophøre med sine besøg, fordi datteren jo nu havde forstået hendes besked.
 
Og dels foreslog jeg hende at lære meditation for at sænke sin nervøse uro, og vel at mærke også anvende det helst hver dag. Hun lød både beroliget og fortrøstningsfuld, da vi sagde farvel. 
 
Leena Wåle | Holmevej 83, Brandelev, 4700 Næstved - Danmark | Tlf.: +45 61 46 50 82 | astroclaris@gmail.com