Brevkasse

Du kender det ud og ind: tankerne myldrer gennem din hjerne, men du kommer ikke frem til et klart svar. Måske er du en smule nærtagende eller stoler ikke ganske på, at familie og venner vil kunne forstå, endsige hjælpe dig ud af dit dilemma.
 
I så fald kan du skrive til mig, der har 30 års erfaring som professionel astrolog og har tavshedspligt. Beskriv din situation, helst med detaljer som: er du i parforhold, har du børn, er du i arbejde, hvordan bor du, hvordan kører økonomien, eller hvor blev den seksuelle lyst af?
 
1. Du går bare ind på den sidste side yderst til højre blandt fanebladene, kaldet "Kontakt" og udfylder skemaet, tryk på "Send", og så får jeg mailen ganske kort efter. For at komplettere min opfattelse af dig, så vær rar at beskrive din aktuelle situation efter bedste evne, helst med din personlige oplevelse midt i den!
 
2. Jeg har brug for at vide din fødselsdato, -måned, -år og tidspunktet på døgnet (helst inden for 15 minutter) & fødselsbyen - samt den by, du skriver fra. Vær rar desuden at angive, HVOR/HVEM du har fødselstidspunktet fra: nøjagtighed er vigtigt!
 
3. Denne service er fuldstændig GRATIS, så vær overbærende med mig, hvis det skulle vare nogle dage med svaret. Jeg arbejder også ofte med oversættelse af bøger og korrekturlæsning af samme.
 
4. Husk at opgive din mail-adresse, for ellers kan jeg ikke svare dig direkte eller få yderligere oplysninger, hvis jeg får brug for det.
 
Her kommer de seneste svar anført i kronologisk rækkefølge:
 
Mail læst 16/2 2018 kl. 13:05:50
Emne: Barn ønskes (33 år)

Hej Leena. Jeg er en kvinde på 33 år. Mit største ønske i livet er at blive mor. Jeg kæmper dagligt med angsten over, om det sker og hvornår? Jeg skulle ikke fejle noget, men kæresten har nedsat sædkvalitet. Vi er startet i inseminations behandling, men det er endnu ikke lykkedes.
 
Jeg er desperat mht., hvornår bliver jeg mor? En clairvoyant sagde i 2017, men det skete ikke. :-/
Jeg er ulykkelig, på forhånd tusind tak. Med venlig hilsen fra hende, der bare gerne vil være mor, Jomfrukvinden

Kære Jomfrukvinde,
Hvis vi betragter dit FØDSELSHOROSKOP, fremgår det klart, at just tålmodighed ikke er din stærkeste side, ja, faktisk peger det på, at du undertiden kan have svært ved at tøjle dit temperament, navnlig hvis du bliver stødt eller såret. Muligvis er du i din opvækst blevet mobbet af dine skolekammerater.
Heldigvis er du rimeligt velopdragen, så det lykkes dig som regel at holde det værste indenbords.
 
Desværre synes der at være mindst 2 væsentlige forhindringer for, at du bliver gravid: dels befinder din MÅNE (moderplaneten) sig dårligt i Vandbærerens tegn og danner desuden en spænding til SATURN (ham, der altid kræver for meget og giver for lidt) og som netop står i dit 5. hus (= børnehuset).
 
I samme hus finder vi MARS (den mandetype, du falder for) i Skyttens tegn (fint!), men desværre tæt sammen med ballade- & skilsmisseplaneten URANUS. Denne kombination indikerer klart, at du ganske vist nok kan blive med barn, men tillige at du sandsynligvis spontant vil miste fosteret undervejs.

Nu vil jeg analysere SPØRGSMÅLSHOROSKOPET for at se, om der er tegn på fremkomsten af et barn i nær fremtid. Desværre: lige meget, hvor mange krumspring jeg gør for at finde et aspekt, kan det ikke lade sig gøre. Horoskopet svarer simpelthen NEJ!

Dog må jeg hér lige gøre opmærksom på, at astrologien IKKE bør opfattes som en FACITLISTE, i hvilken man bare slår op, og vips har du svaret på dit spørgsmål. Dette KAN have sine undtagelser, som i dette tilfælde. Generelt beskriver et horoskop imidlertid en række muligheder, men det kan ikke fritage spørgeren for ANSVARET for, hvad vedkommende beslutter sig for at gøre.
 
I dit tilfælde fortæller horoskopet, at der ikke ser ud til at være et “hjemmelavet” barn på vej til dig. Men du virker, som om du er virkelig dybt overbevist om, at du MÅ have et barn. Hvad gør så en klog? Set med mine briller er svaret ganske ligetil: man ADOPTERER ét! Den tanke har du sikkert også selv haft, og dit Fødselshoroskop ser tilsyneladende ikke ud til at være ganske fremmed for idéen. Desværre kan I jo intet stille op med din kærestes dårlige sædkvalitet, som også vises af Spørgsmålshoroskopet, så nu må du med dig selv afgøre, om du med tiden kan overbevise ham og, om I vil satse på at få et af de mange børn i verden, der ingen forældre har.

Jeg er ked af at måtte svare dig så lidet positivt og sender dig trods alt de kærligste tanker og de bedste ønsker for fremtiden, med eller uden et barn.
Leena
 
Mail læst 13/2 2018 kl. 14:01:55
Emne: Økonomi, kærlighed, arbejde (40 år)

Hej Leena. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan min fremtid ser ud. Dette kunne være i forhold til min økonomi, mit arbejde eller mit parforhold.

Jeg er alenemor til 3 børn. Min mand døde i 2010 af en blodprop. Dengang boede vi i et hus, som jeg har fået solgt i 2015, og nu bor vi i lejlighed. Jeg kom ikke af med huset uden en restgæld.
 
I 2014-15 tog jeg min nuværende uddannelse som social- & sundhedshjælper, hvilket jeg er rigtig glad for, selvom det var hårdt med 3 børn, som jeg også skulle tage mig af.

Jeg har haft nogle forhold ind i mellem; men de blev ikke til mere, da jeg følte, at de ikke gad mine børn.
 
Jeg håber, du kan bruge min beskrivelse. På forhånd tak.
Med venlig hilsen Vædderkvinden

Kære Vædderkvinde,

Et kig på dit FØDSELSHOROSKOP afslører med stor tydelighed, at der en én egenskab, som du næppe har lært endnu: TÅLMODIGHED. Ud af de 10 planeter, vi plejer at tolke, har du hele 5 i de såkaldte ILDtegn (dem med ild i rumpen), og både SOLEN (din personlighed), MÅNEN (dine følelsessvingninger) og VENUS (dine værdi[norm]er og kærlighednormer) befinder sig i Vædderen. Desuden står de alle tre i 9. huset, der handler om længere uddannelser, lange rejser, udland & udlændinge, religion & filosofi. Altså må du tiltrækkes af et eller flere af disse “emner”.

Desværre holdes de (især VENUS, men tillige MÅNEN) nede med hård hånd af underverdenens konge PLUTO, der altid arbejder ihærdigt på at kontrollere, manipulere eller undertrykke spontanitet og livsglæde. Dine forældres parforhold ser ud til at have opereret inden for denne tendens til kontrol, og hvem af de to, der undertrykte hvem, kan jeg ikke afgøre herudfra, kun forsøge at bevidstgøre dig om, hvor dybt dét har præget dig i opvæksten. Og stadigvæk indvirker negativt på dine parforhold som voksen kvinde.

Horoskopet rummer endnu en væsentlig udfordring derved, at din tænkeplanet MERKUR (i Tyren, hvor han bliver langsom og tygger drøv på mange ting) står i spænding til både SATURN (den forælder, der lærte dig livets alvor og Janteloven at kende) og URANUS (den oprørske “skilsmisseplanet”, der kun sjældent bøjer sig for netop Janteloven). Dette er endnu en indikation på jævnlig utilfredshed eller direkte konfrontationer i dit hjem under opvæksten, og igen peges der på, hvor vanskeligt det er at få et parforhold til at glide harmonisk. Mit gæt er, at dine forældre blev skilt, måske mens du var i puberteten. Samme SATURN i Løven repræsenterer desuden egenskaber ved den type partner, du tiltrækkes af, inkl. de dertil hørende og allerede beskrevne problemer.
 
Det er smukt, at du har valgt at bruge din enormt sensitive MARS i Fiskene til at uddanne dig som sosial- & sundhedshjælper. Fiskenes tegn dækker nemlig både 7. huset, der fortæller om egenskaber ved en evt. partner, kompagnon eller din åbenlyse fjende - ja, faktisk hele menneskeheden set med de store briller på. Også 8. huset er i Fiskene, og hér står så dinMars. En bedre anvendelse af Mars kan næppe findes: du giver til alle, der har behov for din hjælp.

I øvrigt ser det ud til, at du efterhånden er rimelig bevidst om, hvem og hvad du er, såvel sammen med andre som alene.
Desværre kan jeg ikke fortælle dig ret meget om din fremtid ud fra SPØRGSMÅLSHOROSKOPET, fordi - som vi astrologer kalder det - “MÅNEN går i tomgang”. Det betyder, at hun er nået så langt frem i sit tegn hér Stenbukken), at hun ikke kan nå at danne flere forbindelser til nogen af de øvrige planeter, inden hun skifter tegn. Det klassiske svar på sådanne spørgsmål er: “DET BLIVER IKKE TIL NOGET”, hvilket jo både kan trøste den ængstelige og/eller kaste en spand koldt vand i hovedet på den håbefulde. Nogle bearbejdelsesprocesser er i gang og nærmer sig afslutningen, men du kan intet gøre, før processen er helt færdig.
 
Til gengæld viser dette horoskop klart din gæld, og at du længe har “frosset på følelserne”, som jeg kalder det. Altså følt dig alene og uden ordentlig støtte, måske en oplevelse af at være stavnsbundet? Ja, inderst inde ligger en inderlig, (sikkert) urealistisk længsel efter forelskelsens søde illusion, som vi jo stopfodres med i de fleste film på TV. HUSK lige at bevare jordforbindelsen, så du ikke brænder nallerne igen. Find dig en virkeligt GOD VEN, og bestræb dig på kun at gå fremad med babyskridt! Du når nok, hvad du skal nå … måske lærer du undervejs lidt tålmodighed?!

Til slut sender jeg dig til slut de kærligste tanker og mange gode ønsker for en lys og dejlig fremtid.
Leena
 
Mail læst 15/2 2018 kl. 18:43:22
Emne: Forvirret (38 år)

Kære Leena. Jeg står midt i en livskrise. Jeg har haft en fantastisk kæreste siden 2014. Vi gik fra hinanden i slutningen af 2017. Vi har på mange måder matchet hinanden. Dog sker der noget, som rydter m ig i 2015: min mor bliver meget syg af kræft og dør kort tid efter. Min kæreste dengang er meget knyttet til sin far, der en en brovtende type, der gerne sidder med en dåseøl og råber. En dag kommer jeg hjem til min kæreste og ham efter at have været på sygehuset, hvor jeg havde fået at vide, at min mor ikke kan blive rask og skal på hospice. Jeg er fuldstændig knust og græder og græder.

Det eneste, jeg får at vide, er, at jeg skal tage mig sammen og vide, at sådan er livet. (Hans fars ord). Jeg hører, de taler om, at nu hyler jeg igen. Da min mor dør kort tid efter, vil min kæreste ikke trøste mig, da jeg kommer hjem om natten. Han synes, jeg har en dårlig udstråling og energi.
 
Men bortset fra den slags oplevelser går det ok. Han er meget spirituel og prøver ofte at få mig inddraget i mærkelige principper i hjemmet, hvor han ikke føler, at jeg kan leve op til forventningerne. F.eks. noget med ikke at bruge varmt vand i køkkenet og en køleskabslåge, der kun må stå åben i 10 sekunder.

I efteråret 2015, en måned efter min mors død, sker der noget specielt: jeg bliver ansat på en ny arbejdsplads. Jeg sidder med en gruppe mennesker. En mand kommer ind ad døren og sætter sig ved siden af mig. Alting bliver pludselig helt fantastisk for os begge. Vi taler, morer os, har et velvære uden lige i hinandens selskab. Jeg får dog sagt, at jeg har en kæreste.
 
De efterfølgende to år vokser vores venskab. Jeg betror ham ting, som jeg aldrig har betroet andre. Vi har det helt fantastisk og glæder os til hver gang, vi skal samarbejde eller tage på en weekendtur med arbejdet. Der sker ikke noget mellem os. Jeg holder meget igen og har et selvbillede af at være den trofaste kæreste. Samtidigt føler jeg mig ensom efter min mors død. Min kæreste drikker samtidigt en del med sin far, og jeg bliver endnu mere ensom og oplever, at ingen forstår mig.
 
I dette efterår eksploderer mine følelser for den anden mand. Vi føler virkelig, at vi er soulmates, og efter at have lavet et projekt sammen erkender vi følelserne, som er meget stærke og dybe. Vi erkender, at det skal være os to. Jeg bryder med min kæreste, som bliver vildt ked af det. Jeg bliver så påvirket af hans sorg og ensomhed, at jeg nærmest forsøger at starte forfra, men mne andre følelser er selvfølgelig meget stærkere.
 
Derfor er jeg nu sammen med min nye kæreste og har det som regel helt fantastisk. Alligevel føler jeg mig som et dårligt menneske, at jeg har såret et andet menneske så dybt, og jeg frygter nærmest, at jeg skal straffes, fordi jeg har gjor et andet menneske meget ensomt. Jeg er klar over, at jeg er i en overgangsfase, og at jeg opdager, at mange er vrede på mig over min beslutning. Derfor har jeg brug for at vide, om det, jeg har gjort, er rigtigt, og om jeg kan leve trygt videre i vished om, at jeg tog den rigtige beslutning. Der er dage, hvor jeg savner min eks, og vi har ringet sammen et par gange. Og dage, hvor det nye trænger fortiden væk.

Mange hilsner fra Jomfrukvinden

Kære Jomfrukvinde,
Dit FØDSELSHOROSKOP har jeg jo forlængst tolket, så jeg kaster mig i stedet over SPØRGSMÅLSHOROSKOPET og bruger dets udsagn til at belyse dit fødselshoroskops udsagn.
 
Din mail blev skrevet samme dag, som vi havde NYMÅNE, hvilket i ØJEBLIKSASTROLOGIEN som regel er ildevarslende. Midt mellem SOL & MÅNE har vi sandelig også MERKUR stående, alle 3 i Vandbærerens mentale tegn, så du må være ved at spekulere dig gråhåret i disse dage. Alle 3 befinder sig oven i købet ret nøjagtigt på din Descendant, altså starten på 7. huset = parforholdshuset i dit Fødselshoroskop. Dette horoskop beskriver således på det nydeligste, hvori dit problem består.

Temaet understreges nok en gang af, at underverdenens (= underbevidsthedens) konge PLUTO nu står præcis lige over for MARS i dit Fødselshoroskop, den planet, som beskriver den type mand, du søger. Disse 2 planeter udkæmper en temmelig voldsom kamp om herredømmet over, hvordan du har det i dit hjem og over, hvor du videre “skal hen” i din tilnærmelse til din sjæls formål i denne inkarnation.

Jeg må sige, at det undrer mig lidt, at du intet skriver om, hvad du har foretaget dig “på de indre planer” som opfølgning på mine forslag i min sidste svarmail til dig! Muligvis har du midlertidigt mistet din udmærkede jordforbindelse?
 
En anden ting har slået mig: når du beskriver din (for tiden) kæreste, er han “fantastisk”, og I har det “fantastisk” sammen. Hvad betyder det? Altså sagt med nogle mindre flyvske ord? Du beskriver også din eks-kæreste, som om han er “meget spirituel”, hvilket ikke forhindrer ham i at nedgøre dig og dine sårede følelser i forb.m. din mors sygdom og død i - for mig at se - særdeles mandschauvinistiske og stupide vendinger, sammen med sin øldrikkende far. En far, der fylder enormt meget og på mig virker som en rigtig stud! Dét er da ikke synderlig spirituelt - tværtimod! Og din beskrivelse af, hvorledes han koster rundt med dig, når du er i hans og faderens hus, i kraft af petitesser som varmtvandsforbrug og køleskabets energiforbrug, ja, det er da så latterlig ligegyldigt, hvis man har lidt humor og er blevet en voksen mand med selvstændige normer. Det er IKKE, hvad jeg ville kalde spirituel, snarere penittengrynet, småtskårent og umodent.

Ja, du har sandelig ret i, at du er forvirret for tiden. Din hjerne giver dig alle advarselssignalerne, men dine følelser er på overarbejde for at opretholde illusionen om det perfekte parforhold. I min bog findes sådant ét slet ikke - kun tiltag til det, med derpå følgende opgør, afklaringer og efterfølgende (sam)arbejde for at komme videre med samme partner, på et nyt grundlag. Medmindre man efter opgøret har smidt ham på porten, så man kan begynde forfra med den næste “kæreste”.

Hvis du virkelig ønsker at frigøre dig fra disse ubevidste mekanismer i sit sind, kan jeg kun anbefale dig at opsøge en dygtig psykoterapeut - dette hér vokser dig langsomt, men sikkert over hovedet, og det er delvis en pris, du betaler for at være HSP’er. Hypersensitivitet er både en velsignelse og en forbandelse, indtil vi lærer at handskes med det.

Held og lykke fremover, kære pige. Leena
 
Mail læst 11/2 2018 kl. 12:51:46
Emne: Dårlige valg? (34 år)

Hej Leena. Der er sket mange ting med mig de sidste par år. Jeg har ikke haft den bedste barndom, er vokset op med druk, overgreb og tæsk.

Jeg har arbejdet rigtig meget med min fortid og synes, at jeg er nået langt. I dag studerer jeg til skolepædagog og brænder virkeligt for, at det skal lykkes.

Jeg har to dejlige børn, som jeg er alene med. Men mit problem er mænd: hver gang jeg tror, at jeg virkelig har fundet ham, viser der sig altid noget dårligt (utroskab, vold, psykisk eller fysisk). Først fik jeg en søn med min ungdoms kæreste; vi var gift og havde hund, hus og bil. Men efter at jeg fik kendskab til min barndom, som jeg havde fortrængt, blev jeg psykisk stærkere og indså, hvordan han altid nedgjorde mig derhjemme, men også ude.
 
Nummer to behandlede mig som en prinsesse, og jeg blev bekræftet, som jeg aldrig havde prøvet før. Da jeg blev gravid, fik jeg en fornemmelse af, at der var noget galt. Jeg fandt ud af, at han levede et dobbeltliv; men jeg var ekstremt sårbar, så jeg tilgav ham. Efter fødslen fik jeg min styrke tilbage og smed ham ud.

Et år efter, mens jeg tog HF, mødte jeg en ny fyr, der var sød og kærlig og virkede, som om han havde styr på sit liv. Mens jeg bestod min eksamen og kom ind på pædagog seminariet, droppede han nærmest ud og måtte tage flere fag om. Vi lejede et dejligt hus, men så forandrede han sig helt. Han var altid sur og optrådte flere gang voldeligt over for mig. I december opstod en konflikt med min ældste søn, som han til sidst slog. Så endte jeg forholdet.

Derfor er jeg nu alene igen og vil ikke have nogen mand inden for min dør, før jeg véd, om det er den rette. Jeg tænker også på mine børn, der ikke skal opleve flere svigt, når en person, de har knyttet sig til, forsvinder igen. Men begge drengene ser deres far, og vi har alle et nogenlunde samarbejde.

Jeg skriver lidt sammen med en fyr, men allerede nu har jeg en mavefornemmelse af, at der er noget galt. Derfor overvejer jeg at stoppe uden at have mødt ham, da jeg ikke orker mere drama i mit liv. Er det min angst, der stopper mig nu, eller har min mave ret?

Hvad gør jeg forkert? Finder jeg nogen sinde en “normal” mand, som jeg bliver forelsket i og bliver gammel med? Jeg har mærket efter inde i mig selv og fundet ud af, at jeg ikke føler, at jeg er god nok til en normalt fungerende mand. Men det er jeg jo.

Jeg krydser fingre for, at jeg får svar. På forhånd tak.
Med venlig hilsen Stenbukkepigen
 
Kære Stenbukkepige,

Inden jeg begynder på tolkningen af dit SPØRGSMÅLSHOROSKOP, vil jeg bede dig læse den lettere redigerede artikel i Zetland af journalisten Torben Sangild, som jeg sendte dig tidligere i dag. Den handler netop om dit eget problem og har titlen:
“Ja, hvorfor forelsker du dig i den, der forløser og sårer dig?”

Dit FØDSELSHOROSKOP har jeg jo allerede tolket i 2017, hvorfor jeg fortsætter med at se på, hvad SPØRGSMÅLSHOROSKOPET har at sige til din nye henvendelse. Som jeg fornemmede, er emnet dybest set det samme, og efter mit bedste skøn kan du ikke ved egen kraft komme tilstrækkelig langt ind/ned i problematikken. Der skal professionel hjælp til, helst fra en dygtig psykoterapeut, fordi ‘ondets’ rod ligger så dybt og er så mangefacetteret. En ‘almindelig’ psykolog vil næppe være dygtig nok i dit tilfælde.

Dette horoskop peger klart på, at du meget snart kommer til at påtage dig det fulde ansvar for, hvem du egentlig er - navnlig mht. dine ubevidste prægninger fra din tidlige opvækst. Muligvis får du en nedtur rent psykisk, som kan skyldes enten at du afviser/bortviser din aktuelle kæreste, eller at også han skuffer/sårer dig evt. ved at forlade dig, ligesom alle de andre mænd har gjort det.
 
Husk lige, at de jo ikke kan skuffe dig, hvis du ikke på forhånd har haft nogle urimeligt høje forventninger til dem som “den eneste ene/den perfekte partner”. Sådan én findes jo slet ikke, ikke for nogen af os.

Altså: på med handsken og gå i gang med at udgrave dine ubevidste ‘programmeringer’, som så siden kan gøres bevidste vha. din hjernes klare lys. Tidshorisonten vises af en forbindelse mellem MÅNEN (dig og dine følelsessvingninger) & SATURN (krav til din modenhed og ansvarsfølelse), der begge befinder sig i Saturns tegn Stenbukken. Hér er MÅNEN aldeles på udebane, mens SATURN nyder at være hjemme. Aspektet kommer om 1 1/4 grad, hvilket omregnet til mennesketid svarer til godt 1 1/4 uge (det KUNNE være dag, men jeg tvivler).

Så mange blev ordene i denne omgang, og jeg sender dig til slut mange kærlige tanker og de allerbedste ønsker for en levende og aktiv fremtid.
Leena
 
Mail læst 10/2 2018 kl. 08:16:29
Emne: En svær tid (38 år)

Hej Leena. Jeg har to børn, en pige på 11 og en dreng på 6 år, og er gift. Jeg er som mange gange før i mit liv i en vanskelig situation i forbindelse med sygdom og har søgt om revalidering via jobcenter. Der er rigtig mange ting, der rører på sig og spiller ind. Jeg håber, at du ser det hele.
 
Jeg har spørgsmål som: får jeg tilkendt revalidering eller anden relevant hjælp, som vil hjælpe mig i arbejdslivet? Og i hvilket fag? Kommer familien og jeg nogensinde til at klare os godt/bedre økonomisk? Hvordan kommer det til at gå min mand og mig sammen som partnere i kærlighedslivet/parforhold som gifte mennesker i fremtiden?
 
Jeg er bekymret for alle aspekter i min og min families liv lige nu, og det dræner mig så meget, at jeg næsten ikke kan være i mig selv. Jeg er bange for, at jorden falder sammen under mig. På forhånd tusind tak for svar…
Med venlig hilsen Den bekymrede

Kære bekymrede kvinde,
 
Ved første øjekast må jeg give sandelig dig ret i, at du i denne inkarnation (for jeg er overbevist om, at vi fødes igen og igen tusindvis af gange), har fundet nogle betragtelige udfordringer at handskes med. Den kendsgerning synes du temmelig bevidst at have accepteret, og på dén baggrund kæmper du stadigvæk for at få hverdagen til at hænge sammen - beundringsværdigt, må jeg sige.

Det er også ud til, at DU er den i familien, der påtager sig det største ansvar for familiens trivsel. Derimod kan jeg kun svagt se din ægtemands indsats, og dette gælder både for dit FØDSELSHOROSKOP & SPØRGSMÅLSHOROSKOPET (altså det øjeblikshoroskop, jeg opstiller for det tidspunkt, hvor jeg har forstået dit spørgsmål, og for det sted, hvorfra du spørger).

Din karakteristik af din egen natur er ganske præcis: du BEKYMRER dig om det meste, men absolut ikke på nogen passiv måde. Nej, du arbejder ihærdigt på at finde løsninger. Du er en slider, som aldrig har været vant til overflod, endsige luksus på nogen måde. Næ, du finder såmænd ofte situationen nogenlunde rimelig og bestræber dig stedse på at få det bedste ud af de forhåndenværende muligheder. Dermed være ikke sagt, at du ikke også kan hidse dig op, navnlig hvis livets uretfærdigheder går ud over dem, som ikke vover eller kan gøre opmærksom på “systemets” indbyggede uretfærdigheder.

Desværre peger flere faktorer på, at din husbonde har valgt at “stå af” mht. at hjælpe til på det fysiske plan, mens hans hoved myldrer med en bunke idéer til, hvad der kunne gøres … hvis.

Lad mig nu se på, hvilke informationer SPØRGSMÅLSHORO-SKOPET vil bringe. Hér falder det straks i øjnene, at vi finder kærligheds- & pengeplaneten VENUS i allersidste grad af Vandbæreren, som også rummer SOLEN & MERKUR. Alle tre understreger, at du tænker så myldrende hurtigt, at dit hoved er ved at sprænges. Samme VENUS står desuden knapt 1 grad fra Ascendanten (dit ydre, dit image), der lige akkurat er gået ind i Fiskenes uselviske tegn. Hér har vi også drømme- & illusionsplaneten NEPTUN, hvilket peger på, at den person, som får så at sige ingenting (rent konkret) ud af alle dine anstrengelser, er dig selv, for du giver, hvad du har til alle mulige andre - måske især din mand, og desuden til dine børn.
 
Derudover er Venus planethersker over huset for dine egne ressourcer/penge, og medhersker over huset for ægteskab/parforhold, hvilket klart indikerer en noget skæv fordeling mht. hvem der anvender dine ressourcer.

For resten kan jeg - selv med min bedste vilje - slet ikke indse, at du skulle være specielt “konfus og ambivalent, hvad job og andre ting angår”. Tværtimod har du da flere gange bevist, at du kan gennemføre en uddannelse og derefter anvende den i praksis - hvilket netop viser en ikke ringe udholdenhed. Det, du kalder “ambivalens” tyder for mig at se snarere på, at du muligvis endnu ikke har fundet netop det fag, som du vil/kan brænde for. 
For dig er det ikke nok at tjene godt til dagen og vejen (selvom det naturligvis er væsentligt som familiemor), nej, der skal en INDDRE GLØD til desforuden.
 
Dit FØDSELSHOROSKOP peger muligvis i retning af uselvisk/frivilligt arbejde, evt. for Mellemfolkeligt Samvirke/Læger Uden Grænser/Røde Kors el. lign. I sådant et regi kan du tjene penge og samtidigt “give af din sjæls overflod”, som jeg vælger at kalde det. For mig er der ingen tvivl om, at du må få “beskeder fra bestyrelsen” (det guddommelige), at du altså har en slags antenne til energiernes verden, også kaldet clairvoyance/
klarsyn/klarhørelse/klarfølelse afhængigt af måden, du modtager dine beskeder på. Dette gør dig naturligvis ekstra følsom, for ikke at sige hypersensitiv. Dét kalder “systemet” ofte ADHD el. lign. Selv var jeg 56 år, førend det gik op for mig, at jeg også er synsk, som det hedder på godt, gammelt dansk.
 
Du må nok vænne dig til tanken, og en virkeligt god ting, du kan gøre for at hjælpe dig selv, er at meditere. Gerne 2-3 gange ugentligt, men helst hver eneste dag på nogenlunde samme tidspunkt - læg det ind som en daglig rutine sammen med alle de andre. Resultatet vil vise sig efter 1-3 uger, og du vil nyde den ro, det giver dig.

To aspekter tyder på, at du får din revalidering (men jeg kan ikke garantere noget), og at tidshorisonten herfor er godt 8 ½ måned (MÅNEN bliver venner med VENUS om ca. 8 ½ grad); men det KAN dreje sig om uger. Mit kendskab til de offentlige systemer får mig til at hælde mest til måneder, og ikke til uger. Til den tid falder der rimeligt ro over økonomien, ser det ud til.

Hvad dit parforhold angår, tja, det vælger jeg at undlade at svare på. Faktisk har du efter mine regler kun ret til svar på én ting, og jeg har jo svaret på to.
Ja, nu håber jeg at have givet dig en del nyttige informationer om dig selv… og sender dig igen mange kærlige tanker.
Leena

 
Mail læst 29/1 2018
Emne: En ny kæreste 
 
Hej Leena! Jeg skriver til dig, da jeg har brug for din viden. Jeg har for et par måneder siden fået kontakt med en gammel ven. Det er godt 33 år siden, jeg sidst så ham. Og nu har jeg fået mailkontakt med ham, og vi har aftalt at mødes i begyndelsen af februar. Jeg er selvfølgelig meget, meget spændt på at se ham igen efter alle de år.
 
Nu har jeg fået den tanke, om vi bliver kærester - og så spørger jeg: Bliver vi kærester? Vi har tidligere ikke været kærester, da jeg var gift på det tidspunkt - og han var min eksmands gode ven. Venskabet gled ud, da jeg blev skilt fra min eksmand.
 
Håber, du kan besvare spørgsmålet via astroligen :-)
Med venlig hilsen En kærlighedssøgende kvinde
 
Kære kvinde. Lad mig med det samme slå koldt vand i blodet på dig. Spørgsmålshoroskopet viser rigtignok en kvinde, der lige er klar til lidt spænding i sit liv, og gerne sammen med en begavet partner … ja, en slags eksperiment kunne det se ud til.

Men på den anden side har du tilsyneladende været alene i nogen tid, og du frygter jo sikkert at blive afvist/såret ved mødet med denne “gamle ven”. Horoskopet påpeger også, hvor godt I to kommunikerer med hinanden, og at han muligvis kan “besnære” dig i kraft af sine talegaver. For han ER ganske utvivlsomt meget charmerende.

Han på sin side savner nærhed, ømhed og måske også en dybere mening med sit liv, som det ser ud nu. Desværre er han ikke syndeligt realistisk, men snarere en slags drømmer, der kan have tendens til at forfalde til ønsketænkning. Og jeg er nødt til at advare dig om, at han virkelig kan komme til at skuffe dig eller ramme dig på dit ømmeste punkt: din trang til at fungere som omsorgsperson for en bunke mennesker - ja, vel i grunden for hvem som helst, der beder dig om hjælp. Dog kan det jo aldrig være DIN opgave et skaffe ham et bedre indhold i hans liv … det må han sandelig da selv sørge for.

Konklusion: Pas på dig selv og dine sarte følelser, kære pige. Du kan meget let få følelser i klemme med denne mand! Jeg sender dig de kærligste hilsner og de bedste ønsker for et godt og indholdsrigt liv fremover.

Leena
 
Mail læst 14/1 2018
Emne: Et barn til (38 år)

Kære Leena. Jeg skriver til dig, fordi jeg har brug for din indsigt.
 
Jeg har et barn på 3,5 år. De sidste 2 år har jeg været i fertilitetsbehandling for at få et barn mere. Jeg har været gravid 2 gange, som desværre endte med en abort. Efter sidste abort har jeg uden held prøvet at blive gravid igen men det vil ikke lykkes. Fertilitetsbehandlinger er både økonomisk dyre og følelsesmæssigt opslidende. Jeg er ved at miste modet, er rigtigt ked af det og har mest lyst til at opgive, men jeg har svært ved helt at lægge det fra mig, for hvad hvis det alligevel lykkes for mig?

Jeg er i vildrede: skal jeg stoppe, eller ser du, at der er håb for, at jeg vil få endnu et barn, hvis jeg er tålmodig?
Venlig hilsen og på forhånd tak for din tid. Stenbukkekvinden

Kære Stenbukkekvinde,

SPØRGSMÅLSHOROSKOPET (dvs. horoskopet opstillet for det øjeblik, hvor jeg havde læst og forstået din mail) beretter helt klart om dit store ønske om igen at blive mor - ja, det ligner nærmest en art passion for dig, fordi hele 6 ud af de 10 planeter, vi normalt tolker, befinder sig i 5. huset, der er området for egne børn, dvs. at de alle kommer med vægtige udsagn vedrørende dit spørgsmål.

DU repræsenteres af hele TO planeter, først SOLEN, stående i 6. huset (der fortæller om dine daglige rutiner) i Stenbukken, hvor den næsten får slukket sit lys - hvilket forværres af dens nærhed til PLUTO, konge over vores underbevidsthed, og dernæst af MÅNEN i “børnehuset” (det 5. hus) og i Skyttens tegn, der netop i dag står ret tæt på MERKUR-SATURN, der lige er smuttet ind i Stenbukken. Dit sind er almindeligvis åbent, nysgerrigt og oftest humoristisk. Alligevel tænker du meget og dybt over din nuværende situation, der er lige ved at tage pippet fra dig.

Det BARN, du så inderligt ønsker dig, vises hér af planetherskeren over “børnehuset”, som er MARS, og han står faktisk ganske tæt ved den store JUPITER lige i begyndelsen af børnehuset. Jupiter er på én gang den, der giver os enormt store gaver og enormt store problemer = en drillepind uden lige. I Skorpionens tegn befinder de sig begge ganske godt, men det afgørende spørgsmål er: Vil én eller begge af disse planeter fra hver sin “gruppe” i nær fremtid gå i en positiv forbindelse med hinanden?

Udsagnet bliver hér desværre noget uklart, for ganske vist forbinder SOLEN sig om kort tid med MARS, men - som jeg har fortalt ovenfor - befinder Solen sig virkelig dårligt i Stenbukkens tegn, og desuden angribes Solen af et yderst belastende aspekt til “ballade- og skilsmisseplaneten” URANUS i Vædderen, der ofte forårsager abort.

I dit FØDSELSHOROSKOP finder vi en lignende udfordring, nemlig en sammensmeltning af MERKUR, der hér hersker over dit “børnehus” og NEPTUN, der plejer at snyde og bedrage, hvis han kan. Det er således i begge horoskoper indikeret, at det at få fuldbårne børn er næsten umuligt for dig - eller i hvert fald forbundet med megen smerte og/eller sorg.

Desværre forbinder de relevante planeter i SPØRGSMÅLS-HOROSKOPET sig ikke harmonisk med hinanden, men endnu værre er det, at MÅNEN "går i tomgang". Det kalder astrologerne det, når hun er nået så langt frem i et tegn, at hun ikke kan nå at danne flere forbindelser til en af de øvrige planeter, inden hun skifter tegn. Den klassiske tolkning heraf er: DET BLIVER IKKE TIL NOGET, dvs. svaret trøster den ængstelige og skuffer den, der glæder sig.

KONKLUSIONEN lyder beklageligvis derfor, at du gør bedst i at glemme denne lykkedrøm, der sandsynligvis bringer dig mere smerte end glæde.
 
Forhåbentlig har du andre forehavender i gang, som kan opmuntre dig lidt. Kærlig hilsen Leena
 
Mail læst 26/11 2017 kl. 15:17
Emne: Kærlighed…. (46 år)

Kære Leena. Jeg har tidligere skrevet til dig omkring kærlighed, og begge gange har du sagt, at det ikke var kærligheden, der lå og ventede på mig, men arbejde med mig selv i terapi, hvilket jeg i den grad har gjort de sidste ca. 2 år. Jeg er nu et andet menneske - det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Og jeg er ikke færdig.

Jeg har mødt en mand for en måned siden. Faktisk har jeg denne gang selv valgt ham, taget initiativ til at mødes, selvom jeg ikke anede, hvem han var. På en eller anden måde følte jeg bare, at jeg skulle lære ham at kende, at det ikke kunne være anderledes, og det var sådan, det skulle være - jeg er meget tiltrukket af ham.

Han gør mig modig og nysgerrig og giver mig enorm lyst til at slippe alle mine hæmninger og være mig, som jeg er. Desværre er han gift, (men ikke lykkeligt og alt det, de skal sige - men jeg tror ham faktisk) og en meget travl mand med et krævende job. Jeg burde jo nok trække mig, nu han er gift, men jeg kan ikke - jeg føler, at det er ham.

Min fornemmelse siger, at jeg skal slappe af og se, hvad der sker, tage det roligt (svært, men lærerigt for en utålmodig sjæl), give ham tid, slippe kontrollen (hvilket virkelig er en udfordring for mig, menhelt klart sundt for mig) og være tro imod mig selv, så skal det nok gå.

Men hvad siger øjeblikshoroskopet? Kan jeg stole på mig selv og min intuition?
Kærlige hilsner Skyttekvinden

Kære Skyttekvinde,
Til dit spørgsmål: ØJEBLIKSHOROSKOPET har stor fokus på udviklingen af dit indre menneske, en længerevarende proces, der er nødvendig for at lære dig både tålmodighed og tillid til din intuition og til, at “bestyrelsen” altid vil dig det bedste. Dette vil dog ikke nødvendigvis føles lige behageligt, men det hører altså med! For nu er det på tide at tage det fulde ansvar for dig selv og dit eget liv - dette vises ved, at “den grumme tysklærer” SATURN i hele 2017 har vandret frem og tilbage over din SOL i Skytten, som han først slipper i december i år.

At du desuden simpelthen har MÅTTET forelske dig, ses tydeligt af, at illusions-/trylle-/forelskelsesplaneten NEPTUN siden februar 2017 har bevæget sig frem og tilbage over dit 7. hus (partner-huset), hvilket han fortsætter med helt til december 2018. Neptun er virkelig en både skøn, himmelsk og ganske forfærdelig planet, for man véd aldrig, om han bringer virkelighed/sandhed med sig eller løgn og latin. Ikke før bagefter. Altså når den, du forelskede dig i, falder ned fra piedestalen og brækker halsen. Han er årsag til min skepsis, kan du nok forstå.

Nå ja, du skriver jo selv, at han er gift og i øvrigt er en travl mand med et krævende job. Ja, gad vide, hvorfor hans ægteskab ikke fungerer (hvis han kun sjældent er hjemme)??? Når han selv kalder ægteskabet for “ulykkeligt”, er det jo naturligt at søge trøst andetsteds - det kan enhver forstå. Men skal DU absolut være den, der glæder og trøster ham i hans nød? Måske skulle du lige “pudse brillerne en gang” og se ordentligt efter…

Øjeblikshoroskopet afslører, at du i særdeleshed synes at nyde den sensuelle/seksuelle del af jeres forhold, dvs. bliver bekræftet som quinde, mens det for ham især øger hans selvfølelse som mand og magtfaktor, sandsynligvis uden at han er synderlig bevidst om dette.
 
Hans hjemme-/familieliv ser mildest talt foruroligende ud - der kunne være tale om voldsomme ordvekslinger eller direkte fysiske overgreb; desværre kan jeg ikke se, hvem af parterne denne ubehagelige energi stammer fra. Blot, at den umiskendeligt er der. Desuden ser det ud, som om mindst én kvinde kommer til at lide i denne sag… hvem af jer kan jeg ikke vide, men tårerne kommer.

Til trods for dette noget nedslående svar sender jeg dig de kærligste tanker og bedste ønsker for en fremtid, hvor du har fundet den glade Skyttepige, som du inderst inde er.
Leena
 
Mail læst 17/11 2017, kl. 19:17:30
Emne: Arbejde og læring (51 år)

Hej Leena. Jeg har skrevet til dig før, og dine svar har altid hjulpet mig. Tak for det, Leena :-)
Sidst skrev jeg til dig vedr. mit arbejde, og denne gang handler det om det samme. Tingene udvikler sig hele tiden, og jeg ved faktisk ikke engang, hvor ‘fast’ jeg sidder på min stol.

Sidst jeg kontaktede dig, skrev du, at der var gode chancer for, at jeg ville finde mig et andet arbejde, hvilket ikke er lykkedes endnu. Jeg har dog været til jobsamtale, men fik det desværre ikke. Jeg er tilmeldt 3 vikarbureauer og er også blevet kontaktet en gang, men selve jobbet var ikke mig.

Mit spørgsmål er, hvornår jeg finder mig et nyt arbejde inden for kontor, og vil det blive via et vikarbureau eller et job, som jeg selv finder?
Hilsen Sommerfuglen

Kære Sommerfugl,
Aha, dagens spørgsmål drejer sig jo nok engang om arbejde. SPØRGSMÅLSHOROSKOPET svarer hertil, at dén udvikling, som du håber på i dit normale kontorjob, slet ikke er dér, hvor DU MED HELD KAN UDVIKLE DIG.
 
Næh, det ser ud til, at du langt om længe må give dig i kast med et arbejde på de indre planer, så du kommer til at bruge dine sensitive og empatiske ressourcer. Endvidere er det tydeligt, at der i dit nærmiljø findes en person, som modarbejder dig - vel i grunden af frygt for netop dine HSP-evner. Vedkommende véd ikke, men aner måske, at du er langt den stærkeste af jer to, og modarbejder dig derfor. Vi små mennesker er ofte bange for dét, vi ikke forstår og derfor ikke er trygge ved.

Opgaven i dén forbindelse hedder: “Tilgiv dem (vedkommende), thi de vide ikke, hvad de gøre”, altså Jesu ord. Tiden er nu så langt fremskreden i dine indre haller, at du har hårdt brug for at RUMME alverdens dårskab, dvs. uforstand, og TILGIVE. Helt præcist, hvor du i den fysiske verden arbejder, er mindre væsentligt.
 
Det egentlige arbejde består i at være “lys-spreder”, forstået på den måde, at du ganske uegennyttigt bør blive det kærligheds-lys, som “spreder uvidenhedens og modviljens mørke” på din arbejdsplads. Det betyder, at du forlader din gamle, velkendte rolle som “fejlfinder”(kritiker), der kan være nyttig professionelt, men ikke kan give synderlig følelsesmæssig, endsige åndelig tilfredsstillelse.

Det bevidsthedsskift, som en sådan radikal adfærdsændring kræver, kommer ikke lige på en studs, men du må ARBEJDE på at opnå det - ellers vil du bestandig fortsætte ud ad dette (for mig at se) såre materialistiske spor, der styres af “ussel mammon” (penge). Jeg kan ikke tro, at dette fortsat vil være tilfredsstillende for dig, kære kvinde!

Føl godt efter, og begynd f.eks. med at lære at meditere og/eller dyrke yoga/Tai-chi og/eller at heale. Det vil ikke nødvendigvis koste en formue og kan læres på nogle weekends. Det vil til gengæld bringe dig et langt stykke ud ad “den indre vej”, udviklingen af din sjæls potentiale. HVIS DU VÆLGER DEN UDVEJ, naturligvis! Valget er dit - og ansvaret for dit liv ligeså.
Leena
Leena Wåle | Holmevej 83, Brandelev, 4700 Næstved - Danmark | Tlf.: +45 21 61 50 82 | astroclaris@gmail.com